Konu: [31.07.2022 - Darterrius Holloway] Mixing + Yaralı rolü ihlali.  (Okunma sayısı 98 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.07.2022 18:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darterrius Holloway - @tekbaşına

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.07.2022 - 16:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi Idlewood yolunda aracıma çarptı, kaza rolü yapmadan Idlewood tamircisine girip aracını tamir ettirdi. Daha sonrasında "Ne yapıyorsun?" dediğimde ne yaptığını fark etmeyip küfürler etmeye başladı. Daha sonrasında kavga etmemiz için takip etmesini söylüyorum ve takip ediyor. Geldiğimiz yerde kimsenin olmamasına rağmen ne tesadüfse tam arkadaşları geldiği an konum atma emote'u veriyor ve arkadaşları basıyor. Arkadaşları olaydan haberleri varmış gibi davranıyorlar. Daha sonrasında PM üzerinden uyarıyorum ve arkadaşları gidiyor, muhtemelen arkada bir yerlerde saklanıyorlar. Daha sonrasında silahımı çekiyorum ve ateş ediyorum. Şahsı vurmama rağmen hazır tuttuğu konum gönderme emote'unu gönderiyor ve arkadaşları aynı yere tekrar geliyorlar. Ateş etmeye devam ediyorum fakat yaralı rolünü dikkate almadan koşarak kaçıyor. Daha sonrasında kovalarken arkadaşları arkamdan vuruyor ve kaçıyorlar. Şahsi fikrim arkadaşlar PM üzerinden ya da sesli bir şekilde MIX yapıyorlar. Çünkü arkadaşlarının olayı görme ihtimalleri yok ve konum gönderdikten 2 saniye sonra arkadaşlarının gelmesi de büyük bir tesadüf. Gerekli kararı yetkililere bırakıyorum. Hepinize teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#2 - 31.07.2022 19:23
Açıklamamda da dediğim gibi, muhtemelen Discord üzerinden mix yapıyorsunuz. Arkadaşının orada dolaşması mix yaptığınızı değiştirmez. Ayrıca kavga ettiğimiz sırada sürekli ileri geri dolaşması da çok saçma. Gereksiz ve yetersiz kanıt olarak düşünüyorum.

#3 - 01.08.2022 10:34
Kişinin karakteri yok, K&A.