Konu: Donagh Crowe - Car Jack  (Okunma sayısı 102 defa)

#0 - 01.08.2022 05:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Donagh_Crowe @escobar45

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Shyte

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Jacking

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol esnasında herhangi bir emote vermeden çok rahat bir şekilde aracı alıp olay yerinden uzaklaşıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 01.08.2022 05:21 realswype »

#1 - 01.08.2022 05:46
Önceden rol olduğu için bende dönüp arabnizin motoru açık olduğunu gördüm ve kilit de açık burda nasıl bir emote verile bilir motor kilit açık olduğu için arabayı aldım ve bu sizin hatanız yoksa orda çalışmayan bı aracı alıp duzkontak alıp kaçmadım nasıl bir emote bekliyordunuz anlamadim iyi günler

#2 - 01.08.2022 06:32
Bu savunmayı nasıl yaptın bilmiyorum.. Aracı alıyorsan bile emote vermek zorundasın, sen olayı çok yanlış anlamışsın. Senin önünü kesiyoruz ve bizden kaçıyorsun ardından duruyorsun, karakterinle dialog haline geçiyorum ve tekrardan aracınla kaçıyorsun. Dönüp dolaşıp tekrardan yanımıza gelip "Aracınla kaçtığın halde" bizim aracı çalıyorsun. Bu hareket bana mantıksız geldi. Yaptığın savunma ve gerçekleştirdiğin ihlal çok alakasız, tekrar gözden geçirirsen sevinirim.
« Son Düzenleme: 01.08.2022 06:50 realswype »

#3 - 01.08.2022 10:18
Bak güzel kardeşim arkadaşında beni /dene atmadan nasıl oluyorsa direkt arabadan atıyor benimde orda oturup beklememi bekliyemezsin burda da /arabaya biner diye emote mi vereyim illa

#4 - 01.08.2022 13:57
Kanka sen arabayı alırken /ne arabaya biner ve kaçar. Diye en kötü böyle emote atman gerek seni araçtan indirmem içinde /dene atmama zaten gerek yok

#5 - 01.08.2022 15:25
Bak güzel kardeşim arkadaşında beni /dene atmadan nasıl oluyorsa direkt arabadan atıyor benimde orda oturup beklememi bekliyemezsin burda da /arabaya biner diye emote mi vereyim illa
Seni ölümle tehdit ediyoruz, sen aracınla kaçtığın halde bizim aracımızı ''Herhangi bir emote vermeden'' alıp gidiyorsun. Bu olayı bu kadar normalleştirebilmenide anlayamıyorum, şikayete uygun savunma bile gerçekleştirmiyorsun. Daha fazla ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

#6 - 01.08.2022 15:27
Bu hareketi ben mi yaptım? Bireysel bir şikayet açtığımın farkına varmalısın.
« Son Düzenleme: 01.08.2022 15:29 realswype »

#7 - 01.08.2022 22:35
Roleplay sunucusundayız ve olabildiğince ikili rol yapmaya özen gösteriyoruz. Bir eylemi gerçekleştirirken ya da eylemin durumunu belirtirken kullanabileceğiniz iki kanal mevcut. Singleplayer modda bir NPCnin aracını çalarmış gibi F & Enter kombinasyonunu kullanarak araca binip gidemezsiniz, bir rol yapmanız ve buna göre hareket etmeniz gerekli. Bu nedenle ceza alacaksınız.