Konu: Keefe_Lane - Türkçe terim  (Okunma sayısı 91 defa)

#0 - 30.07.2022 22:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keefe Lane - @Raskol

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türçe terim

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaş türkçe şarkı sözünü ingilizce bir dil ile rolde bağırarak söyledi

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): gerekli cezayı almasını istiyorum, toplu bir etkinlikte bu ihlal yapıldı.

#1 - 31.07.2022 18:15
Tam olarak türkçe terim nedir ? Türkçe terim ihlali, ingilizce karşılığı olmayan Türk kültürüne ait kelimelerden oluşan emoteler yada konuşmalara denir. Burada yaptığım etkinlik ihlali değildir ve kelimeler arasında bırakın şarkıyı söylemeyi sadece kısa bir cümlesinin ingilizce halini söyledim. Sonuçkanabilir.
Not : Lütfen şikayet açmak için şikayet açmayın, açtığınız şikayet cidden değicek bir şey olsun, iyi roller.

#2 - 31.07.2022 18:49

#3 - 31.07.2022 20:37
Tam olarak türkçe terim nedir ? Türkçe terim ihlali, ingilizce karşılığı olmayan Türk kültürüne ait kelimelerden oluşan emoteler yada konuşmalara denir. Burada yaptığım etkinlik ihlali değildir ve kelimeler arasında bırakın şarkıyı söylemeyi sadece kısa bir cümlesinin ingilizce halini söyledim. Sonuçkanabilir.
Not : Lütfen şikayet açmak için şikayet açmayın, açtığınız şikayet cidden değicek bir şey olsun, iyi roller.
  ::) sen kimsinde sana kinlenip şikayet açmak için açayım? aktif rol ortamında saçma sapan bağırıyorsun, bunu komik zannediyorsun. türkçe terimi anlatmışsın bir de, oyun kurallarını bence bana öğretme, kendin önce bi öğren. /soru atarak bu şikayeti sorabilirsin, böyle böyle dedim jail yer miyim türkçe terimden diye. ama popüler türkçe bir şarkının hem ismi hemde sözü olduğunu ve bunu sadece ingilizceye çevirerek yazdığını da söylemeyi unutma.  :garip:

#4 - 31.07.2022 22:52
Şikayet incelendi. Bir Türkçe şarkıyı İngilizce'ye çevirerek söylemeniz birşeyi değiştirmiyor. Türkçe ve çoğu oyuncu tarafından bilinen bir şarkı. Karakter ceza alacak.

Artı olarak @behzatç Şikayetlerde olan üslubunuzdan dolayı uyarı puanı alacaksınız.