Konu: berkcankayar şikayet  (Okunma sayısı 133 defa)

#0 - 01.08.2022 01:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @berkcankayarr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1 Ağustos Pazartesi 01:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6.4. Karakter Ölümü (CK): CK rolleri için, karşı tarafın onayını almanız gerekmektedir. Karşı tarafın izni olmadığı takdirde istisna durumlar hariç CK edemezsiniz. CK izni almadan yapılan ölüm rolleri yaralı olarak devam ettirilir, ayrıca izin almadan CK eden kişi cezalandırılır. Kişiyi CK rollerine karşı zorlamak ve OOC olarak baskı kurmak yasaktır. CK için izin verdikten ve CK rolü yapıldıktan sonra, CK rolünün iptalini isteyemezsiniz. İkili anlaşmalara saygı duyulmak zorundadır.

İllegal oluşum liderleri, sırf birlikte 48 saat geçirdiği için kafasına göre herhangi bir üyeyi CK edemez. Geçerli bir gerekçesi olmak zorundadır. "Küfür ettiği için" tarzında bir sebep, mantıklı olmayacağı için CK izni geri alınır. Haksız CK edildiğini düşünen oyuncular da bu konuda CK'larını geçersiz sayabilir. CK kuralı, daha çok bir birlikte uzun süre rol yapan, zamanla yüksek mevkilerde yer edinmiş ve birliğe IC olarak gözle görülür derecede zarar veren kişiler için geçerlidir.

6.5. Kalıcı Hasar: Kalıcı hasar izni karşı taraftan oyun dışı olarak alınmalıdır. Alındığı taktirde karşı tarafa kalıcı hasar verebilirsiniz. Fear RP yapılmadığı durumlarda yetkililer kalıcı hasar için izin verebilir.
Örnekler
- Kişiyi sağırlaştıracak şekilde yara açma
- Kolunu kalıcı halde kırma
- Bacağını kullanılmayacak hale getirme
Karşı taraftan kalıcı hasar izni aldığınız zaman kişinin uzuvlarını (Kollarını, bacaklarını vesaire) kesemezsiniz. Karşı taraftan ek izin alınmalı ve Uygunsuz Roller kuralına uyulmalıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, kişiyi brawl rolünde düşürüyorum kanıtlarda görünüyor. Ondan sonra 4 saat yaralı rolü yapması gerekli fakat kişi gerekli rolleri yapmıyor, üstüne bir de Fear Rp kuralına uymadan tekrar geldiğimde küfürler savuruyor, dans ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi cezalandırılmalı.  :manifdog

#1 - 01.08.2022 03:25
Merhaba BenJin.

Öncelikle yaralı kural ihlalinin olmadığını ssleriniz ile size anlatacağım. Bize saldırı anınız 1.00'da son bulmuş, tekrar gelişiniz 1.13 civarında. On üç dakikada ben tüm Santos haritasını geziyorum... Elli dördüncü caddeden Temple'a bir iki dakika, kendi oluşumuma ait hastanem bulunuyor. Hastanemde hızlı hızlı tedavi rolleri yapılıp, tekrar parti alanına dönüldü.

Fear RP konusuna gelirsek, yanımda Polis Departmanı'nın Çavuş'u Conroy Grannel ve birkaç polis memuru bulunuyorken size küfrettim. Ki, bu olay yine hood onayı bölgenizin dışında gerçekleşti. Siz istiyorsunuz ki size tapılsın, agresif rol yapılmasın, babalar gibi davranılsınız. Ama unutuyorsunuz ki IC düşmanlık mevcut...

Keyifli roller, iyi geceler.

#2 - 01.08.2022 03:37
Merhaba BenJin.

Öncelikle yaralı kural ihlalinin olmadığını ssleriniz ile size anlatacağım. Bize saldırı anınız 1.00'da son bulmuş, tekrar gelişiniz 1.13 civarında. On üç dakikada ben tüm Santos haritasını geziyorum... Elli dördüncü caddeden Temple'a bir iki dakika, kendi oluşumuma ait hastanem bulunuyor. Hastanemde hızlı hızlı tedavi rolleri yapılıp, tekrar parti alanına dönüldü.

Fear RP konusuna gelirsek, yanımda Polis Departmanı'nın Çavuş'u Conroy Grannel ve birkaç polis memuru bulunuyorken size küfrettim. Ki, bu olay yine hood onayı bölgenizin dışında gerçekleşti. Siz istiyorsunuz ki size tapılsın, agresif rol yapılmasın, babalar gibi davranılsınız. Ama unutuyorsunuz ki IC düşmanlık mevcut...

Keyifli roller, iyi geceler.

30 dakika boyunca araba kullanamazsın, yaralı rolü yapmalısın. Gerçekten realistik mi? Yani dayak yedikten sonra hiç bir şey olmamış gibi dans etmek, sokaktan 10 kere kovmamıza rağmen hala gelip küfür etmeniz, üstelik onaylı hoodu olan bir birliğe yapıyorsun. Gerçekten bazen sizleri anlamakla güçlük çekiyorum ama aynı platformdayız, mecburuz buna. İyi forumlar, daha yazmam. Kurallar belli, gereken yapılabilir.

#3 - 01.08.2022 03:47

#4 - 01.08.2022 10:40
Şikayet incelendi. Brawl/Kavga/Dövüş bu tarz rollerde yaralıya düşerseniz 4 saat yaralı yapmak zorundasınız. Yani 1-2 dakikada hastanenize gidip tedavi olup tekrar partileyemezsiniz. Karakter ceza alacak.