Konu: Brawl-Yetersiz emote.(/me)  (Okunma sayısı 217 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2022 23:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frascuelo_Chavez @barneyy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Albina Kuznetsova @Özlem Aries_Voury @morkocmustafa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.
- Anlaşmalı brawl rolleri her iki tarafın anlaşıp bir noktada toplanmasıyla gerçekleşir. Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.
- Brawl esnasında ölen kişiler 4 saat tekrar brawl rolüne, 8 saat tekrar çatışma rolüne girişemezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolun ortasında durma rolü yapıyordum ve arkadaş geldi, ben sadece yavaş dedim, daha sonra küfürler etti ve ben karşılık verdim. Sonra arkadaş araçtan indi ve birliğimizin olduğu bölgede bana saldırdı. Ayrıca, emotesi yetersiz ve trafik rollerinde bildiğim kadarıyla brawl yasaktı. Arkadaş daha sonra gelip yine birliğmizin bulunduğu bölgede: "Dersini aldı" diyip gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum, aynı rolde şahitlerde var.

#1 - 27.07.2022 23:35
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 27.07.2022 23:36
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 28.07.2022 16:40
Öncelikle merhaba iyi forumlar. Chatte her şey net. Trafik rollerinde brawl yasak diye bir kural hatırlamıyorum, bilmiyorumda. Emotemi de verdim hatalı olduğunu sanmıyorum.

#4 - 28.07.2022 16:41
Yolun ortasında anim çekmişsin arabaları engelliyordun, neden kenarda eğlenmiyorsun dediklerinde keyif işte diye cevap veriyorsun. Emotemi de verdim, hatalı olduğunu düşünmüyorum.

#5 - 28.07.2022 17:51
Sence verdiğin emote yeterli mi?

#6 - 28.07.2022 19:00
adama girişir demişim bunda ne gibi bir sakınca var onu anlamadım? Tekme, yumruk anlamında.

#7 - 28.07.2022 21:25
adama girişir demişim bunda ne gibi bir sakınca var onu anlamadım? Tekme, yumruk anlamında.
Kaza rollerinde brawl yasak dostum, ileti atmayacağım. Yönetici kararini bekliyorum.

#8 - 29.07.2022 12:34
ilk kez duyuyorum bu kuralı

#9 - 30.07.2022 16:37
"Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak yasaktır" şeklinde net bir kuralımız var. Sunucuda oynadığınıza göre kuralları bildiğiniz kabul ediliyor. Frascuelo Chavez Deatmatch kapsamında cezalandırılacak. @barneyy