Konu: [30.07.2022 - DeShea Scott] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 91 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.07.2022 01:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DeShea Scott @Muratcan929

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket
Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.
Örnekler
- /pm, /b gibi OOC kanallar üzerinden hakaret veya küfür etmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DeShea Scott yani Muratcan kardeşimiz rolde gerçekleşen bir olayı rol dışına, OOC'ye aktardı ve küfür etti özel mesaj yoluyla.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezayı almasını arz ederim, on dokuz seviyeye kadar oynamış ve PM'den küfür ediyor. Ya solundan kalkmış, durduk yere çok sinirleniyor her şeye veya bunun bir rol yapma oyunu olduğunu bilmiyor, OOC küfür etme gereği duyuyor.

#1 - 30.07.2022 05:27
Evet orda normal bir küfür var şahısa edilmiş birşey değil 1000ping le oyuna giriyor arkadaş ve nerdeyse uçarak gidicek diyor ya kendisi burası rol sunucusu diye niye bana vurduk dan sonra kaçtın ozaman kaza rolu yapman gerekirken low rp'ye giriyor buda ben arkadaşın profile girip bakıp konuşuyorum kendisinin ne kadar rol bilgisi olduğu yediği cezalardan belli zaten birde benle kardeşimli konuşma hakkını sen kimden alıyorsun? sanki bana 30 yaşında  konuşmam burda biter daha savunma yapmıycam gerisine yönetim kararversin.
« Son Düzenleme: 30.07.2022 05:29 Muratcan929 »

#2 - 30.07.2022 16:51
DeShea Scott Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak.
@classyrk şikayet açarken sadece konuyu anlatan objektif yazılar yazın, karşı tarafı kışkırtacak mesajlar atmanız sadece sizin aleyhinize olur. Size de forum uyarı puanı eklendi.