Konu: Aries_Voury - Ortak nezaket, RFPBL  (Okunma sayısı 70 defa)

#0 - 31.07.2022 21:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aries_Voury @morkocmustafa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.07.2022 - 21.11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak nezaket, RFPBL

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba yolda duruyordum, bu arkadaş ters şeritten gelip bisikletime çarptı bende inip karakterimin sinirlenmesi üzerine brawl başlattım, ve kişi ile brawla girdik oda bana yumruklar savurmaya başladı sonrasında brawl rolunde yaralıya düştü. Devamında ise kanıtlardada görüldüğü gibi /b üzerinden rolu baltayıcı haraketlerde bulunup ooc bir şekilde küfür ediyor bana bu olay üzerine zaten rolü fazla uzatmadım oradan ayrıldım, rol zevkimi bitirdiği için kişi. Lütfen en ağır cezayı alsın, rol sunucusunda ooc dayak yemiş gibi muamele yapıyor adam sövüp kendini bi'şey sanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 31.07.2022 23:21
Savunma için 24 saatiniz bulunuyor. @morkocmustafa

#2 - 01.08.2022 19:22
Savunma yapmam istenmiş. Şöyle ki. Motor sürerken ön kaldırdım ve dolayısıyla motorun kontrolünü kaybettim. Arkadaş bisiklet sürdü ve rolde benim özür dilememe rağmen /dene bile demeden "/me adama tekme tokat dalar" diyerekten emote atıyor. Sonuçta benim de yapacağım rol baltalanıyor. Orada karakterine bir şey olduysa hastane masrafını vs üstlenecektim ama arkadaş beni bir türlü bırakmadı ve sürekli vurdu. Ben de bu yüzden sinirlendiğim için kendime hakim olamadım ve ooc olarak yazdığım cümlenin sonuna küfür ekledim. Kurallara aykırı bir şey yaptıysam şimdiden özür dilerim. Arkadaş benden rol hakkında özür dileyene kadar ondan özür dilemeyeceğimi, sadece ooc küfrümden dolayı özür dileyeceğimi bildirmek isterim. Teşekkürler.

#3 - 01.08.2022 20:38
/dene atmama gerek yok, burada ihlalimde yok olsa zaten sana burada şikayet açmazdım. En ağır yaptırım uygulanması dileği ile. İyi forumlar.

#4 - 01.08.2022 22:38
Ceza verilecek.