Konu: Adalet Partisi Vekilleri Halkın Görüşlerini Aldı  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.07.2022 21:28
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

Adalet Partisinden Dikkat Çeken Etkinlik! 
Yayımlanma: 22 TEMMUZ 2022, CUMA, BRUNO CANTONA TARAFINDAN (evet, tarafından)

22 Temmuz 2022 gününde Vice şehrinde iyi bir olay yaşandı. Vice Şehri Belediye Başkanı Alycia Kasparov'un partisi Adalet Partisi, uzun bir zamanın ardından bir etkinlik gerçekleştirdi. Bu etkinlikte basın çalışanları ve özellikle Vice halkının sorularına ve sorunlarına yanıt bulmaya çalışıldı. Adalet Partisi vekilleri Bernadette Tiefenbruner ve Frank Bringrooth'un yaptığı bu etkinlikte Vice News olarak şu soruyu sorduk:

Vice News sordu: Öncelikle teşekkür ederiz Bay Bringrooth, böyle bir etkinlik düzenlemeniz çok iyi oldu. İnsanların sorunlarını, görüşlerini dinlemek ve dikkate almak, iyi bir şeydir. Sorumuz şu: Geçtiğimiz günlerde belediye binasında bir protesto gerçekleşti. Siz, bu protestonun sebebinin ne olduğunu düşünüyorsunuz? Neden yapıldı bu protesto? Genel olarak bu protesto ile ilgili de düşüncelerinizi alabilir miyiz? Teşekkür ederim.

Frank Bringrooth cevapladı: Öncelikle sorunuz için teşekkürler. Şimdi, söylediğiniz olaydan haberim var. Vergileri ben ayarlamıyorum, evet haklı bir protesto bu. Dediğim gibi vergileri ben ayarlamıyorum, bu durum hakkında herhangi bir açıklama yapmayı da uygun gördüğümü söyleyemem. Tamirhanelerdeki kar payının arttırılması  hakkında da şöyle söyleyeyim, evet her insan para kazanmak ister. Az yada çok elbette haklı bir protesto olmuştur, protestoyu yapan kişilerce. Ben normal karşılıyorum, herkes fazla para kazanmak istiyor; ben de öyle. Dediğim gibi vergileri ben ayarlamıyorum, elim de olsa tüm vatandaşların refahı için onların istediklerini yaparım.

Vice halkından bir kişinin sorduğu soru: El Corona'daki çöplüğü artık kaldırın adamım şehrin ortasında çöplük nedir? Bölge halkı rahatsız oluyor!  Çevre sağlığını sağlamak da sizin göreviniz, götürün Angel Pine taraflarındaki çöp fabrikasına atın, sağa sola yol çalışması yapacağınıza...

Vekil Frank Bringrooth cevapladı: El Corona'da ki çöplüğü evet şehir dışına taşıma hususunda bir planımız var, daha doğrusu aklımda öyle bir şey var. En kısa sürede ilgileneceğiz.

Soruların cevaplandırılmasının ardından Vekil Tiefenbruner tekrardan mikrofon aldı ve gelecekte yapılacak bir vakıf projesinden bahsetti:
Sorular için tekrardan teşekkür ediyor, soru soran tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ek olarak, Vekil Bringrooth'un sözlerine ek yapacak olursam, yapılan protestolar partimizin işleyişi açısından etken oluyor ve yapılan tüm protestoların altında yatan sorunları inceliyoruz. Artan fiyatlar için mali politikalar sorumlumuz ile Başkan Kasparov'un sürekli iletişim halinde olduğunu belirtiyorum.

Ve şimdi, Adalet Partisi'nin belediye programlarından bağımsız olarak açacağı vakıf kuruluşunu da sizlere takdim etmekten gurur duyuyorum. Vakfımızın temel amacı, geliri açlık sınırı altında kalan, temel besin maddelerine ulaşmakta zorluk çeken ve herhangi bir konut mülkü bulunmadığından sokaklarda yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımıza yardım içeriyor. Artan fiyatlar için tekrardan çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü bildiriyorum. Vakıf açılışımız bu pazar saat 21.30'da, işyeri kapı numarası 667'de gerçekleşecek olup vakıf açılışına katılan tüm vatandaşlarımız ücretsiz yemek servislerinden yararlanabilecek, hatta Başkan Kasparov'la doğrudan iletişime geçmenin fırsatını bulabilecektir.

Yapılan bu etkinlik, fotoğraf çekimleriyle son buldu.

Bizi ViceSocial'dan takip et!

EDITOR
Bruno Cantona
HABER
Bruno Cantona
KAMERA
Yvonne Loreen

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 22.07.2022 21:28

Yorum bırak!

Kod: [Seç]
[img width=500 height=128]https://i.hizliresim.com/jo4u7k5.png[/img]

[b]Rumuz:[/b] N/A
[b]Yorum:[/b] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 22.07.2022 21:30

Rumuz: noname user
Yorum: yanitlar yetersizdi
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 22.07.2022 22:27

Rumuz: Frank Bringrooth
Yorum: Öncelikle tüm internet kullanıcıları merhaba. Haberde gördüğünüz etkinliği organize eden benim, insanların sorunlarının bir nebze de olsun dinmesi adına çıkıp konuşanda benim. İşin aslı kafamda kurduğum etkinlik böyle değildi bir kere yeterli basın mensubu teşrif etmemiş gerekli nüfusu elde edemedik. Adalet Partisinin ilk etkinliği diyebiliriz, ben aynı şekilde bildiğim yoldan devam edeceğim. Ben insanlar için bu kadar çabalarken onların etkinliği ciddiye bile almayıp gelmemesi sadece biraz canımı sıktı ve yanıtlara moralim bozuk; yetersiz cevaplar verdim. İstediğim nüfusu yakalasaydım belki daha farklı olabilirdi. Kimse yanlış anlamasın, teşekkürler.

Adalet Partisi Yönetim Kurulu Başkanı Frank Bringrooth
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok