@Scealten, Öncelikle savunmama bir alıntı ile başlamak istiyorum. 3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak
Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.
Şahısın 6-7 kişi arasına korkusuzca girip rol yapması ve birlik liderimizi düşürmesi sonucu ck hakkının doğduğunu düşündüm. Yukarıdaki açılan şikayette arkadaşımın da belirttiği gibi yöneticilere rapor attık, herhangi bir geri dönüş alamadık. Daha sonrasında zaten arkadaş q attı. Bu şekilde gelişen bir olayda rolü önceden yaptım ve yönetici yanıtı bekledim. Bu arada olayalar gelişti. Yukarıdaki ss'leri incelediğiniz zaman yaptığım alıntıyı daha iyi anlayabilirsiniz. Kolay gelsin, iyi forumlar.
NOT: Arkadaşımızın ilk dakikalarda rolü kabul etmemesi ve sürekli /do - /b bölmesi sonucunda bu rolü kendisi yol açtı, hiç bir alakası olmayan birisi girip mekanımza liderimize saldırıyor, rolü kabul etmiyor. Bu rolün yolunu o açtığı için bizde öyle bir rol sürdürdük.