Konu: Troll, Türkçe terim, GBI  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.07.2022 17:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leandro Gustavo @Tunis Ricon Staten @Tims Arthur Fredy @enhav Andre Xerty @Kanprons

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25 Temmuz pazartesi 16:00 - 17:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler Ocean bar'da karakterime saldırıyor, türkçe terim kullanarak millete laf atıyorlar. Üstelik yetmiyor gibi trolling'de sergiliyorlar. Leandro kişisini yaralıyorum, iki dakika geçmeden Ocean'a bisikleti ile gelip bana küfür etmeye devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ağır ceza alsınlar, fazla adana sıfır bir izlemişler.

#1 - 25.07.2022 17:40
Ben Leandro,  Türkçe terim kullanan öncelikle ben değilim bu 1
2. Olarak kızla konuşuyoruz ve kendisi bize hakaret ediyor gbi de agresif rol sergilediği için bende saldırıyorum

#2 - 25.07.2022 18:09
Ortada agresif rol falan yok, adana sıfır bir replikleri ile Ocean bar'da millete sataşıp güvenli bölgede noob dm atıyorsunuz, üstelik seni düşürüyorum. Bisikletine binip hiç bir şey olmamış gibi Ocean bar'a geliyorsun ve küfürlerine devam ediyorsun. Her şey kanıtlı bir şekilde var, iyi forumlar.

#3 - 25.07.2022 21:05
Diğer kişilerin neden saldırdığını bilmiyorum ben sen agresif rol yaptıktan sonra bu eylemde bulundum turkce terim ve troll ile bir ilgim alakam yok.

#4 - 25.07.2022 21:10
Ayrıca tedavi olduktan sonra geliyorum yaralı kural ihlali bulunmuyor

#5 - 25.07.2022 21:13
Yaptığım Sıfır bir repliği değil sadece sigaramı yakamk için ateşi var mı die sordum,ssde görüldüğü gibi kızla konuştuğumuz için şahıs bize kafanızı yere sokarım diyor o yüzden saldırıyorum. troll ve gbi suçlamasını kabul etmiyorum.

#6 - 26.07.2022 11:42
Merhabalar. Güvenli Bölgelerde ne olursa olsun İllegal role girmek yasak, yetkili izni olmadan. Bu sebep ile karakterleriniz GBİ,Türkçe Terim ve Trollingden ceza alacak.