Konu: [23.07.2022 - Paolo James] /b Bölümü ve Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 145 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2022 16:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paolo James - @Forza_g

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.07.2022 -  16:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
/b Bölme & Nezaket Kuralı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Taksicilik yaptığım esnada kişi ile kaza gerçekleştiriyoruz. Bana başta para vermem için bağırıyor. Karakterim reddediyor. Tekrar soruyor ve yine karakterim reddediyor. Daha sonra P. James karakteri benim karakterime yumruk atıyor. Kavgayı başlatıyor. Ve benim karakterimde karşılık veriyor. Onu sistemsel yere düşürüyor. Buraya kadar bir sorun yok. Ancak kişi yere düşünce /pm açık olmasına rağmen /b üzerinden bana hakaret ediyor. Daha sonra /b bölmeye devam ediyor. Olaydan sonra ise /pm üzerinden seni şikayet edeceğim, 300 DK ceza alacaksın gibi söylermlerde bulunuyor. Elbette şikayet açabilir. Sorun değil. Ancak benim ya da onun rolünde bir sorun yok. Sorun rlü /b den bölmesi ve hakaret etmesidir. /b den bölse ben şikayet etmezdim ancak hakaret ettiği için ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 2. ekran görüntüsünü alamamış f8. O yüzden olaydan birkaç dakika sonra tekrardan aldım. Sorun olacağını düşünmüyorum.

#1 - 24.07.2022 15:36
Kişi ceza alacak.