Konu: Ricardo Rizzo - Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2022 17:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ricardo Rizzo @alayınarest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Florencia üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntlerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing, Retarted rp, Non rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş spawn kill atıyor ama yumrukla atıyor, spawn kille düşürdüğü adama yat diye bağırıyor. Üstelik bunları alt karakteriyle yapıyor. Ana karakteri Bertuzzi birliğinden, çatışma anında alt karakterine geçip öyle rol yapıyor. Alt karakteriyle mix yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ana karakteri Bertuzzi, savaşta alt karakteriyle mixing yapıyor.

Burada yumrukla spawn kill yapıyor.

Spawn kill ile adam düşürdükten sonra IC chatten YAT yazıyor.

Video :

Ek açıklamalar(varsa): Yaptığı çok fazla ihlal var sadece bunları alabildik.

#1 - 18.07.2022 18:07
Herhangi bir metagaming durumu yok, kanıtlarda bunu gösterecek bir şey de göremiyorum. Alt karakterim ile dahil olmamın tek sebebi üst karakterimin çatışma esnasında düşmesi, sadece interiorun içerisinde duruyorum. Ne dışarıdayım ne de sizi rolünüzü baltayalacak bir şey yapıyorum. Açmak için şikayet açmıssınız, söyleyecek bir şey yok.

#2 - 18.07.2022 20:58
Alıntı
4.1. Karakterler Arası İlişki: Kendi karakterleriniz arasında iletişim kurdurmanız yasaktır. Bir karakterle alınan IC bilgiler diğer karakterle kullanılamaz ve alt karakterler ana karakterlerin amacına hizmet edecek şekilde yönetilemez. Alt karakterler ile herhangi bir illegal veya agresif rollere giremezler, meslek yapamazlar.

Faction Management tarafından izin verilmiş sadece birlik liderlerine rol amaçlı bir karakter daha kullanma şansı verilebilmektedir. Gerektiği durumda FM ekibi bu şansı tanır, izin olarak talep edilemez.
Örnekler
- Alt karakterinizle bir birliğin bölgesine gidip rol yapmak ve daha sonra bu rolü ana karakterinize aktarmak
- Ana karakterinizle gerçekleştiremeyeceğiniz rolü (örneğin düşman bölgedeki kişilere sataşmak) alt karakterde yapmak

#3 - 18.07.2022 22:49
Sonuçlanabilir.

#4 - 19.07.2022 15:08
Merhabalar, karakter ceza alacak.