Konu: Christian_Majeed [14.07.2022]  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2022 18:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christian_Majeed @Replika
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non_rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece saatlerinde karşı birlik ile savaş sürerken, replika sanchez ile peşimde takılıyor, aracım ile kaçarken motor ile çok güzel bir pit atıyor ve aşağı inip direkt olarak sıkıyor, sonrasında bana ihlal yapıldığı için zaten /q atıyorum bu ihlalime zaten şikayet açıldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Pit atan Replika bana açtığı şikayettede kendisi olduğunu kanıtlıyor, Şikayetini geri çekerse, karşılıklı çekerim.

#1 - 14.07.2022 20:09
Sayın Lala, burada herhangi bir ihlal söz konusu değildir. Şikayetleri açmak için açmamanızı öneririm. Arabanız zaten bozulmuş ve durur haldesiniz. Yaptığınız q ihlalini bu şekilde örtmeye çalışma.

#2 - 15.07.2022 08:43
Aracım hala haraket halinde, sorun burda senin benim aracımın dengesini non-rp ile bozup, inip sıkman. Motor ile araca nasıl pit atıyorsun?

#3 - 15.07.2022 09:04
Pit atmıyorum, önüne kırmaya çalışıyorum. Senin önüne kırmaya çalışırken sen zaten duvara çarpıyorsun, bunda non rplik bir şey yok. Lala, açtığım şikayette yaptığının hatalı olduğunu kabul etsen ve olayın heyecanı ile yaptığını söylesen belki şikayeti geri çekerdim. Sen anca gel bana olur olmaz şikayeter aç, olayı açıkladım. Savaş esnasında bir arabanın önüne kırmaya çalışsak ihlalse ceza verilebilir.

#4 - 15.07.2022 09:46
Ben duvara çarpmıyorum, video ortada. Sen kendini savunmak için kırk takla atıyorsun, direğe çarpıp hafif dengem bozuluyor sende gelip çok güzel bir pit atıyorsun. Ayrıca duvara çarpıp motordan hızlıca inip sıkman ayrı bir söz konusu tabi.

#5 - 15.07.2022 10:40
Önünüze kırmaya çalışırken sizin direğe çarpmanız ile oluşmuş bir durum, pitlik bir şey değil. Ceza verilmeyecek.