Konu: [16.07.2022] David Walper, Deep James - Refuse RP, GBI, YKI,Emote ihlali, Fearrp  (Okunma sayısı 200 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.07.2022 05:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Deep James, David Walper.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.07.2022 4.30 civarları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse RP, Fear-RP, YKI, GBI, emote ihlali.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Chinatown'dan arkadaşların aracını çalıyorum, daha sonra beni hastanede yakalıyorlar. Hiçbir emote atmadan üstüme doğru saldırıyorlar. Oradan yaya bir şekilde kaçıyorum. Deep James beni takip ediyor, Banka önünde bir brawl dönüyor. Ben galip oluyorum, daha sonra arkadaş yerde "Seni sikicem" tarzı kurallar söyleyerek Refuse-RP kural ihlalini çiğniyor. Daha sonra kalkınca tekrar bana saldırıyor, burada ise YKI yapıyor. Daha sonra tedavi olmak için hastaneye gidiyorum, orada David karakteri yine emotesiz bir şekilde üstüme atlıyor. Bende emote atıyorum, brawl başlıyor. Düşüyorum. Arkadaşla zorunlu brawl rolüne giriyorum. Buradada bir GBI kural ihlali var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almalarını talep ediyorum, hem gece gece rahatsız ettiler, hemde uğraştırdılar.

#1 - 17.07.2022 18:26
@VOTRİN ve @DeRaynN savunma yapın.

#2 - 17.07.2022 19:10
Öncelikle merhaba, David Walper olarak savunmam şudur arkadaş aracı falan çalıyor buraya kadar okey 2. Attığı ekran görüntüsünde, arkadaş ayrıyetten b bölüyor ve  sadece koşuyoruz benim bir saldırdığım yer yok, 3. Ekran görüntüsüne gelelim,
Görmüş olduğunuz üzere Banka önü yani GBI ve Deep James yerde arkadaş kendisi GBI yerde Deep Jamese saldırmış ve GBI dan şikayet açıyor garip. Geleyim 5. Ve 6. Ekran görüntülerine etrafın gbı olduğunun bir kanıtı yok ve ayrıca arkadaşa benim saldırdığımın ekran görüntüsü yok benim David Walper olarak savunmam bu kadar, iyi günler

#3 - 17.07.2022 20:09
Tek tek ekran görüntüleri üzerine yorum yapmayacağım. ''Uğraştırdılar'' sözüne ithafen, arabayı çalıp bütün şehirde kaçan bizler değiliz. Ayrıca ekran görüntüsünde Chat Box temizlendi yazması da komik. Tek söylediği ''Mal Herif'' kelimeleriymiş gibi göstermesi, sizleri ve bizleri salak yerine koyması yakışıksızdır. Kendi ettiği rol içi küfürleri sizin dilinizle kendi yaptığı Refuse RP'i de paylaşmasını rica ederiz. Kendisi benim canımın azlığından faydalanarak tam iki kere bayıltmış olup ardından arkadaşım kendisini bayılttığı zaman şikayet açması da hoşnutsuz bir olaydır. Herkes bileğiyle oyun içinde dövüştü. Kendisini de bayılttıktan sonra bıraktık gittik. Hastane önünde kasıtlı saldırmadık, arabayı oraya götürmüş ve arabayla beraber yakaladık. Onun da yanı sıra, hastane önünde GEL BURAYA! şeklinde yazarak kovalamaya başladık. Banka önünde ''Chat Box'' temizlediği için mağdur gözüken arkadaşımız mağdur değildir. Kendisi bayıldığında /pm atmayı bilen arkadaş en başta ''/pm Arkadaşlar uzatmayın dövüşe girmeyelim siz de kusura bakmayın iyi oyunlar'' tarzı mesaj atmadı? Banka önünde de ben yerdeyken küfür eşliğinde tekmelemeye devam ettiğini de bildirmek istiyorum. Oyun içerisinde sıkışıp en başından beri her şeyi kendi perspektifince göstererek ChatBox temizleyerek yaptığı hırsızlık rolünün arkasında durarak rol yapmak yerine, bayılma durumunda şikayet açma eğilimde olduğu da açıkça bellidir. Siz yönetici ve supportları da planlı ve boş bir konuyla oyalamış olup bir ''oyunu'' kendisine, bize ve sizlere zehir etmiş olması üzücüdür. Biz kendi adımıza sizlerden ve arkadaştan özür diliyoruz. Tabiki biz de karşılığında bir özür bekliyoruz. Diyeceklerim bu kadar iyi oyunlar.
{DeRaynN}

#4 - 17.07.2022 20:40
Ayrıca arkadaşa saat 20:00'daki planlı rolümüzü de engellediği için teşekkür ederiz. Tekrardan belirtmek isteriz ki, en başından amacı şikayet olup role odaklanmak yerine, kendi kusurlarını örterek sadece bizde kusur göstererek, hem oyun içi hem oyun dışı itibarımızı zedeleyen arkadaşımıza bu davranışı dolayısıyla üzüldük. İki kere canım azken bayıltıldım, istesek şikayete boğabilirdik burayı. Her saniyeyi her kareyi ''ss'' alabilirdik ancak rolden kopup bunlarla uğraşmak yerine işimize baktık ve asla arkadaşa 2 kişi aynı anda saldırmadık.''Gerekli cezayı almalarını talep ediyorum, hem gece gece rahatsız ettiler, hem de uğraştırdılar.'' diyen arkadaş, kendisi bu işe girişmiştir, kendisi bizi uğraştırmıştır sonrasında da bu açıklamayı yapmıştır. @Manifesto @Thorin @Scealten Sevgili yöneticiler sizlerden konunun tekrardan değerlendirmenizi rica ediyoruz. @Scealten oyun içinden devamlı işleri usulünce yapmak adına /soru ve /rapor attığımı bilir hatırlamıyorsa da sorun yok.(İlgilenen yönetici olarak genelde hep Scealten denk geliyor bana.) Sürçülisan ettiysek affedin. Oyaladığımız için herkes adına özür diliyorum. İyi akşamlar.
« Son Düzenleme: 17.07.2022 21:29 DeRaynN »

#5 - 18.07.2022 10:32
Ayrıca arkadaşa saat 20:00'daki planlı rolümüzü de engellediği için teşekkür ederiz. Tekrardan belirtmek isteriz ki, en başından amacı şikayet olup role odaklanmak yerine, kendi kusurlarını örterek sadece bizde kusur göstererek, hem oyun içi hem oyun dışı itibarımızı zedeleyen arkadaşımıza bu davranışı dolayısıyla üzüldük. İki kere canım azken bayıltıldım, istesek şikayete boğabilirdik burayı. Her saniyeyi her kareyi ''ss'' alabilirdik ancak rolden kopup bunlarla uğraşmak yerine işimize baktık ve asla arkadaşa 2 kişi aynı anda saldırmadık.''Gerekli cezayı almalarını talep ediyorum, hem gece gece rahatsız ettiler, hem de uğraştırdılar.'' diyen arkadaş, kendisi bu işe girişmiştir, kendisi bizi uğraştırmıştır sonrasında da bu açıklamayı yapmıştır. @Manifesto @Thorin @Scealten Sevgili yöneticiler sizlerden konunun tekrardan değerlendirmenizi rica ediyoruz. @Scealten oyun içinden devamlı işleri usulünce yapmak adına /soru ve /rapor attığımı bilir hatırlamıyorsa da sorun yok.(İlgilenen yönetici olarak genelde hep Scealten denk geliyor bana.) Sürçülisan ettiysek affedin. Oyaladığımız için herkes adına özür diliyorum. İyi akşamlar.
Dost /timestamp diye bir komut var bilmiyorsan, arabanın çalma emotesi ve bindiğim emote gözüküyor. /ccmy olayına gelirsek düzenli olarak ccmy atıyorum chatimin temiz gözükmesine alışmışım. Kendini acındırmanın lüzumu yok, Deep James karakteri yerden kalkıp iki defa bana saldırdı. Banka önünde yazdığım kısımdaki gibi bana vurmaya devam ettiği için bende düşürdüm.

#6 - 18.07.2022 10:34
Öncelikle merhaba, David Walper olarak savunmam şudur arkadaş aracı falan çalıyor buraya kadar okey 2. Attığı ekran görüntüsünde, arkadaş ayrıyetten b bölüyor ve  sadece koşuyoruz benim bir saldırdığım yer yok, 3. Ekran görüntüsüne gelelim,
Görmüş olduğunuz üzere Banka önü yani GBI ve Deep James yerde arkadaş kendisi GBI yerde Deep Jamese saldırmış ve GBI dan şikayet açıyor garip. Geleyim 5. Ve 6. Ekran görüntülerine etrafın gbı olduğunun bir kanıtı yok ve ayrıca arkadaşa benim saldırdığımın ekran görüntüsü yok benim David Walper olarak savunmam bu kadar, iyi günler
Sadece üstüme koşuyorsanız Deep James karakterinin elinde neden sopa var?  :garip:

#7 - 18.07.2022 18:00
Benim elimde sopa var mı peki? veya sana saldırdığımın ekran görüntüsü?

#8 - 19.07.2022 02:33
Benim elimde sopa var mı peki? veya sana saldırdığımın ekran görüntüsü?

Farklı yerlere çekmeye çalışma bence, basbaya üstüme koşup bana vuruyorsunuz.

#9 - 19.07.2022 10:46
Merhabalar, şikayet incelendi. Banka ve Hastane önü Güvenli Bölgedir, bu sebep ile ceza alacaksınız.