Tek tek ekran görüntüleri üzerine yorum yapmayacağım. ''Uğraştırdılar'' sözüne ithafen, arabayı çalıp bütün şehirde kaçan bizler değiliz. Ayrıca ekran görüntüsünde Chat Box temizlendi yazması da komik. Tek söylediği ''Mal Herif'' kelimeleriymiş gibi göstermesi, sizleri ve bizleri salak yerine koyması yakışıksızdır. Kendi ettiği rol içi küfürleri sizin dilinizle kendi yaptığı Refuse RP'i de paylaşmasını rica ederiz. Kendisi benim canımın azlığından faydalanarak tam iki kere bayıltmış olup ardından arkadaşım kendisini bayılttığı zaman şikayet açması da hoşnutsuz bir olaydır. Herkes bileğiyle oyun içinde dövüştü. Kendisini de bayılttıktan sonra bıraktık gittik. Hastane önünde kasıtlı saldırmadık, arabayı oraya götürmüş ve arabayla beraber yakaladık. Onun da yanı sıra, hastane önünde GEL BURAYA! şeklinde yazarak kovalamaya başladık. Banka önünde ''Chat Box'' temizlediği için mağdur gözüken arkadaşımız mağdur değildir. Kendisi bayıldığında /pm atmayı bilen arkadaş en başta ''/pm Arkadaşlar uzatmayın dövüşe girmeyelim siz de kusura bakmayın iyi oyunlar'' tarzı mesaj atmadı? Banka önünde de ben yerdeyken küfür eşliğinde tekmelemeye devam ettiğini de bildirmek istiyorum. Oyun içerisinde sıkışıp en başından beri her şeyi kendi perspektifince göstererek ChatBox temizleyerek yaptığı hırsızlık rolünün arkasında durarak rol yapmak yerine, bayılma durumunda şikayet açma eğilimde olduğu da açıkça bellidir. Siz yönetici ve supportları da planlı ve boş bir konuyla oyalamış olup bir ''oyunu'' kendisine, bize ve sizlere zehir etmiş olması üzücüdür. Biz kendi adımıza sizlerden ve arkadaştan özür diliyoruz. Tabiki biz de karşılığında bir özür bekliyoruz. Diyeceklerim bu kadar iyi oyunlar.
{DeRaynN}