Konu: [14.07.2022 Dwayne_Reymond ve Jesse_Moore] OOC CHAT Bölmek.  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.07.2022 01:14
Aynen 1 kol ile taksi tuşladın ondan sonra 2 sakat bacak 1 kırık kol ile bindin şehire geldin hop seni ilahi güç iyileştirdi ve yürüyebildin ya Allah aşkına ne anlatıyorsun kabullen yaptığın şeyi

#11 - 15.07.2022 10:58
Duzgünce bütün ss'leri inceledim arkadaşın dediklerini okudum, öncelikle (ağlicam ya) bundan dolayı ceza almayı kabul ediyorum ve arkadaşın yaptığı ve ceza alması gereken ihlalleri söylüyorum (hepsinin kanıtları önceki yazdıklarımda var) 1. rolden kaçmak bana pm aracılığı ile yazıyor çıkmam gerek diye rol bitimi sözde taksi çağırıyor ve şehire geliyor rolüne devam ediyor, rolden kaçtığı kanıtlı birşey 2. ooc bölmek ss'lere bakılırsa defalarca uyarmama rağmen yazıyor yapıyor ediyor ooc 1 2 olsa birşey demem ama defalarca yapıp rolden bıktırıyor 3. yaralı kural ihlali arkadaşı geçici izin ile bacaklarına sıkıp 2 gün tekerlekli sandalye ile gezmesi gerektiğini söylüyoruz ve 1 kolunu kırıp 5 gün alçıda kalacağınıda söylüyoruz ama dediğine göre taksi çağırıyor tek kol ile arabaya biniyor şehire geliyor sandalye kullanmadan birşey yapmadan rollerine devam ediyor 4. ooc kışkırtmak beni pm üzerinden kışkırtıyor şöyle bana pm'den rol bilgin var mı vurmasana öyle böyle bu 4 ihlal üzerinden yaptırım uygulanmasını rica ediyorum.

#12 - 15.07.2022 11:01
Merhabalar, bu ceza gerektirecek bir kural ihlali değildir. Kişileri uyarıyorum rolde olduğunuzda mümkün olduğunca /b bölmeyin.