Konu: Ryan, Lucas Leggio Emotesiz ateş  (Okunma sayısı 297 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.07.2022 11:59
Şikayet incelemede.

@hasaninhothemonarch son videoya savunma yapın, başka birisinin savunma yapmasına gerek yok. Savunmanızı tek iletide yapın, ardından beni etiketleyin.
Arkadaş galiba ban yemiş, isterseniz sonuçlanabilir. @Scealten

#11 - 15.07.2022 12:47
Şikayet incelemede.

@hasaninhothemonarch son videoya savunma yapın, başka birisinin savunma yapmasına gerek yok. Savunmanızı tek iletide yapın, ardından beni etiketleyin.

Merhaba ben olayda varım ve ekran görüntüm olduğu için arkadaşlarım adına savunma yapmak istiyorum.

Sizi görüyoruz düşman olduğumuz için ateş açıyoruz, Edward Arziani emotesini verip ateş açıyor ve o sırada sizde Bullet gibi hızlı bir araçla geçtiğiniz için emote verene kadar kaçma ihtimalinizi düşünerek diğerlerimizde emotesiz ateş açıyor.

Spoiler: GösterGizle

Zaten bildiğiniz gibi kovalamaca anlarında emote vermemek normal bir hareket. Replika sanırsam bir an kuralı yanlış anlayıp şikayet açmış, burada iki tarafında bir suçu yok.
« Son Düzenleme: 15.07.2022 12:48 44LEE »

#12 - 15.07.2022 13:47
Şikayet incelemede.

Merhaba ben olayda varım ve ekran görüntüm olduğu için arkadaşlarım adına savunma yapmak istiyorum.

Sizi görüyoruz düşman olduğumuz için ateş açıyoruz, Edward Arziani emotesini verip ateş açıyor ve o sırada sizde Bullet gibi hızlı bir araçla geçtiğiniz için emote verene kadar kaçma ihtimalinizi düşünerek diğerlerimizde emotesiz ateş açıyor.

Spoiler: GösterGizle

Zaten bildiğiniz gibi kovalamaca anlarında emote vermemek normal bir hareket. Replika sanırsam bir an kuralı yanlış anlayıp şikayet açmış, burada iki tarafında bir suçu yok.

Emotesiz ateş açan tüm arkadaşlara işlem uygulanmasını, Replika'nın ooc kinden dolayı geçmiş bir olayı haksız olmalarına rağmen dile getirdiği için de jail uygulanmasını istiyorum. Sonuçlanabilir.

#13 - 16.07.2022 15:57
Şikayet incelendi.

Edward Arziani hariç diğer araçtakiler için net kanıt bulunmuyor.

Ryan ve Lucas kendilerini savunduğu için emoteye gerek duyulmuyor. Emote verme zorunluluğu sadece çatışmayı başlatan taraf ve çatışmaya sonradan dahil olan taraf için geçerli.