Konu: Konstantine Shervashidz  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.07.2022 22:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Konstantine Shervashidz @44LEE

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ateş açtılar sonrasında da şu şekil bir emote verdi

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :)

#1 - 13.07.2022 23:17
Öncelikle selamın aleyküm, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum, saygıdeğer Muhammed isimli arkadaşımızın açtığı şikayete savunma yapmak için buraya geldim.

Verdiğim emote sağ olasın sende bırakmışsın zaten "VFC şampiyonunu harcarlar."

1. Karakterin VFC şampiyonu yani burada problem yok.
2. Harcarlar kelimesinden rahatsız oldun sanırsam kusura bakma rahatsız olacağını bilsem vermemeye çalışırdım, seni kırmak istemem. Anlatımımı dahada iyi yapabilmek için aşağıya bir ekran görüntüsü koyacağım.

Üstteki ekran görüntüsünde belirtildiği gibi "harcamak" kelimesinin dördüncü anlamını kullanmışım, burada bir problem göremedim. Verdiğim emotede problem görmedim fakat şikayet açmakta en doğal hakkın buna bir şey diyemem. Belirttiğim gibi rahatsız olduysanda kusura bakma, iyi forumlar. Savunmam bu kadardır sonuçlanabilir.

« Son Düzenleme: 13.07.2022 23:19 44LEE »

#2 - 14.07.2022 14:48
Emote verirken karşı tarafı kışkırtacak bir şekilde emote vermeyin. Betimleme yapmak yerine direkt olarak "tabancasını çıkartır ve adamı vurur" gibisinden bir emote fazlasıyla yeterli olacaktır. Rollerinize renk katmak için "geceyi gündüze çevirir, adamı haşat eder, kevgire çevirir" gibi emoteler kullanmak yerine düz emote kullanın. Ortak nezaketler çerçevesinde rol yapın, bu konuda uyarı aldınız. Tekrarlamayın.