Selamlar.
Alt karakteriyle düşman birliğinin hooduna rahatça gelerek mekanlardan içeriye girip kimse aktif mi diye bakıyor, daha sonra aktif birini görünce oluşumdan üyelerine haber vererek hoodumuza göndererek DM yaptırıyor.
Dün karakterim maskesiz ateş ettiği için aranması vardı. Haliyle kendi karakterime girmek istemedim, zaten oyuna girmiyorsunuz. Alt karakterimle takılmak istedim.
Alt karakterim görüldüğü üzere "7 seviye" bir karakter ve rol yaptığım bir karakter. Sıfır bir karakter değil, şikayet açmak için şikayet açma.
Bunu açacağını bildiğim için ekran görüntüsü aldım. Motorla dolaşıyorum, kimse yok. Bölgeniz bomboş, neyi sağlayacağım da üyelerime söyleyeceğim?
Oyuna anlık girip SS alıp gördüğün gibi oyundan çıkış sağladın. Orada sen dahil kimse yoktu zaten. Alt karakterle şehir içerisinde dolanmak yasak değil.
Son Giriş: 12/07/2022 17:37:40 (Senin son girişin)
- SS alıp oyundan çıkıyorsun, sadece biri önünden geçiyor.
-Bölgenin önünden sadece geçiyorum. Herhangi bir durum görüyor musun?
- Ana karakterinizle gerçekleştiremeyeceğiniz rolü (örneğin düşman bölgedeki kişilere sataşmak) alt karakterde yapmak
-Oradan geçtikten sonra dolanmaya devam ediyorum. Motorum çalınıyor, rolüme devam ediyorum. Yaklaşık 2 saat civarı o karakterde takıldım, savaşla alakası olan bir karakter değil.
[17:52:16] Roque Torres: Taksi!
[17:52:21] (telefon) Javier Manzanedo: Tamam, aracımı çaldılar, hemen geliyorum çok az bekleteceğim.
[17:52:24] Roque Torres: Taksi!
[17:52:27] (telefon) Javier Manzanedo: Evet.
[17:52:34] Roque Torres: Beni Glm'e atar mısın? Ne kadarsa veririm.
[17:53:34] * Roque Torres , Javier Manzanedo adlı kişiye bir miktar para uzatır.
[17:53:34] Javier Manzanedo adlı kişiye $400 para verdiniz.
[17:53:35] [UYARI]{C8C8C8} Taksimetre $400 tuttu. Lütfen taksiciye ödemeyi yapın.
[17:53:59] {99C794}[ARAÇ]{C8C8C8} Sahip: [Roque Torres] - Model: [Faggio] - Plaka: [BI9 X38381] - Kilometre: [33.40]
Savunmam bu kadardı, iyi forumlar dilerim.