Konu: Harold Rossi Car Raming  (Okunma sayısı 96 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.07.2022 21:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Harold Rossi @GodFather7

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Raming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi meslek aracıyla meslek yaparken bilerek çarpıp cr atıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Leveli yüksek oyuncu, yeni bir oyuncu değil. Uyarı değil ceza talep ediyorum Refüjde sıkıştırıp takla attıracaktı.

#1 - 09.07.2022 21:27
Gün içerisinde benim tarafımdan savunma eklenilecektir.

#2 - 09.07.2022 21:59
Sürüş sırasında yandan dizi izliyordum, arkama bakmadım, sol şeride geçtim ve seni sıkıştırdığımı fark ettim, IC yollarla gerçekleşen bir olay, sürücünün hata yapması normal. Sonrasında devam ettirmedim zaten.

#3 - 09.07.2022 22:09
Sürüş sırasında yandan dizi izliyordum, arkama bakmadım, sol şeride geçtim ve seni sıkıştırdığımı fark ettim, IC yollarla gerçekleşen bir olay, sürücünün hata yapması normal. Sonrasında devam ettirmedim zaten.
Takla atıp tüm turum iptal olabilirdi? Bende dizi izliyorum ama gözüm yolda. Artı olarak Ooc dizi izleyip hata yapmanın IC olarak alakası ne anlamadım  :-\ IC OOC kavramları öğrenmeni tavsiye ederim. Savunman için teşekkürler şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 09.07.2022 22:23
Her insanda olabilir göz dalgınlığı bir anlık boşluğuna gelmesi insanız sonuçta. Kazayı oyunda yaptık herhalde dostum gerçek hayatta değil? İC  ve OOC karıştırmayacak bilgiye sahibim çok şükür senin beni aydınlatmana gerek yok. Benim tarafımdan daha fazla ileti gelmeyecektir şikayet sonuçlanabilir gerisi admin insiyatifine kalmıştır.

#5 - 09.07.2022 22:24
Sonuçlanabilir

#6 - 12.07.2022 17:43
Şikayet sonuçlanabilir mi? 3 gündür açık olan şikayet.

#7 - 13.07.2022 11:44
Merhabalar, kasıtlı yapılmış bir şey değil. İnsanlık hali bu tarz şeyler olabilir, şikayeti açmak için açmayın lütfen.