Konu: [08.07.2022 Miguel Cespedes, Maurico Carbolla, Adrian Silva] C-ROLL, DM  (Okunma sayısı 286 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 09.07.2022 00:38
Evet, DM olduğunu söylüyor fakat daha RK kuralına uymayan bir arkadaştan ne gibi bir performans beklerim bilmiyorum. 21.25'de RK kuralı yaparak Adrian Silva'yı Kieran karakteri düşürmüş. Aşağıya ssleri bırakıyorum.

Yanlış anlaşılma olmasın, hooda gelip yumrukluyor ardından tek el ateş ediyor aklınca tek mermiyle yere düşmeyeceğim için /hasarlar'da gözükmeyeceğini sandı sanırım. Arkadaş beni düşürmedi ben hooddayken tek mermi atıp kaçtı ve bunun ile ılgili şikayetim forumda mevcut zaten.

#11 - 09.07.2022 01:23
Sana bölgende küfür etmedim, veya saldırmadım. Bana saldıran sendin, elinde kanıtın varsa sun lütfen. Gereksiz ve yönetimi ayakta uyutmaya çabalamasan iyi olur, daha fazla ileti atmaya gerek duymuyorum. Lütfen sen de uzatma bu mevzuyu. @GunPowder

#12 - 09.07.2022 01:50
Sana bölgende küfür etmedim, veya saldırmadım. Bana saldıran sendin, elinde kanıtın varsa sun lütfen. Gereksiz ve yönetimi ayakta uyutmaya çabalamasan iyi olur, daha fazla ileti atmaya gerek duymuyorum. Lütfen sen de uzatma bu mevzuyu. @GunPowder

Durduk yere sana niye saldırayım ki ahbap? Bir sebebi var ki saldırıyorum, bana küfür ettin ve brawl döndü daha sonra beni 2 kişi kovaladınız kaçtım. Çetenin üst karakterlerinden birisine küfür ediyorsun, karakterim Insider. Seni hedef almam doğal biraz, şu açıdan bakalım.

Diğer birliklerin üst karakterlerine küfür edince, kavga edince bile savaşlar çıkabiliyor buna çok örnek var, dediğin gibi fazla uzatmak doğru olmaz. Güzel anlayışın ve nazik yaklaşımın için teşekkürler. İyi forumlar, sonuçlanmasını bekleyebiliriz. @gumuskeles

#13 - 10.07.2022 11:47
Mütevazi yorumlarınız için teşekkürler, incelenecek.

#14 - 10.07.2022 11:56
Şikayet incelendi, karakterler C-Roll için ceza alacak.
@Jamaikan Şikayeti kurallar çerçevesinde açın. Videonun adını "maymun ekranı" yapmanız hoş bir görüntü değil. Bunun için forumdan ceza aldınız.