Konu: Draco LaQuinn - Sivil karakter ile silah kullanımı  (Okunma sayısı 406 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.07.2022 19:19
Git şikayetini aç sana da cevabını veririz aslan, profil fotoğrafıma takılmışsın senden de bunu beklerdim zaten. Kervan arkadaşı falan az laf yap git şimdi şikayetini aç, DM falan atmadım atmamda kanıtın yetersiz, Sunucuda senden çok saatim var ve onca emeğimde bununla beraber bunca emeğimi senin gibi boş bir eleman için harcayacak değilim. Nasıl zoruna gitmişse ar-ge altlarında bile bana laf kondurmaya çalışıyorsun hahaha, benim arkadaşına vurduğuma dair bir kanıtın vesaire birşeyin varsa öyle gel bana. Birde şunu eklemek istiyorum. ''Bana laf yapacak kalibrede eleman değilsin'' Milletin şikayetine zıplama birde.  ;)

#11 - 07.07.2022 02:47
Git şikayetini aç sana da cevabını veririz aslan, profil fotoğrafıma takılmışsın senden de bunu beklerdim zaten. Kervan arkadaşı falan az laf yap git şimdi şikayetini aç, DM falan atmadım atmamda kanıtın yetersiz, Sunucuda senden çok saatim var ve onca emeğimde bununla beraber bunca emeğimi senin gibi boş bir eleman için harcayacak değilim. Nasıl zoruna gitmişse ar-ge altlarında bile bana laf kondurmaya çalışıyorsun hahaha, benim arkadaşına vurduğuma dair bir kanıtın vesaire birşeyin varsa öyle gel bana. Birde şunu eklemek istiyorum. ''Bana laf yapacak kalibrede eleman değilsin'' Milletin şikayetine zıplama birde.  ;)

tamam

#12 - 07.07.2022 12:42
Admin tarafından sonuçlandırılmayı bekliyor.

#13 - 08.07.2022 08:33
biliyorum, şikayette bir parmağım yok fakat yazmak istiyorum. gerekirse uyarı verilebilir.

arkadaşın yediği diğer şikayetler de göz önünde bulundurularak şikayet sonuçlandırılırsa güzel olabilir, toxic oyuncu profilleri ile ileride karşılaşmak beni ve diğer oyuncuları üzecektir.

#14 - 15.07.2022 02:58
Karakterleri öldürme konusu için yapılmış savunmalar ne yazık ki yeterli değil, ek olarak bir birlikte yer almıyorsanız birlikleri karşınıza alıp bu şekilde illegal roller yapamazsınız. @Eswiper

Ceza uygulanacak.