Konu: Maurico Carbolla - mix, türkçe terim, karşı taraf onay gerektiren roller  (Okunma sayısı 108 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.07.2022 21:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maurico_Carbolla @FlameRainn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
mix, türkçe terim, karşı taraf onay gerektiren roller

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bu arkadaşın aracı çaldım, yapmadığı ihlal kalmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: karşı taraf onay gerektiren rol, aracı çalıyor dene atmadan
tamam aracı alayım diyor, mix
in orospu evladı, türkçe terim evladı

Ek açıklamalar(varsa): ceza alsın

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#1 - 08.07.2022 21:50
Aracımı her hangi bir emote vermeden alıyor üstüne bu aracı niye çaldın diyor meta yapıyor gerekli kanıtlar var gerekirse atarım, evladı dememle türkçe terimin ne alakası var onu anlamadım üstüne ihlal yaptığı için getir diyorum getirmiyor üstüne mix diyor. İndirmek için de araçtan indiriyorum bu kadar basit şikayet açılmak için açılmış.

#2 - 08.07.2022 21:51
Aracımı her hangi bir emote vermeden alıyor üstüne bu aracı niye çaldın diyor meta yapıyor gerekli kanıtlar var gerekirse atarım, evladı dememle türkçe terimin ne alakası var onu anlamadım üstüne ihlal yaptığı için getir diyorum getirmiyor üstüne mix diyor. İndirmek için de araçtan indiriyorum bu kadar basit şikayet açılmak için açılmış.

#3 - 10.07.2022 11:22
Merhabalar, ortada ceza verilecek bir durum yok, ek olarak benraime adlı kullanıcı forumdaki üslubundan dolayı uyarı alacak.