Konu: Şikayet geri çekilmiştir.  (Okunma sayısı 258 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.07.2022 00:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Konstantin Corbajram @mayonez¿

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Eduardo Jareth @Qsman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğraflarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş fotoğraflarda gördüğümüz saatlerde düşüyor ve aynı şekilde üstünden birkaç saat geçmeden gelip beni düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Düşüyor.
Spoiler: GösterGizle

Burda beni düşürüyor.

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 09.07.2022 21:04 Bozkurt_TR »

#1 - 09.07.2022 00:57
Attığın ekran görüntüleri yeterli kaliteyi barındırmıyor, yeterli kanıt niteliği ve pikseli sayılmayan fotoğraflar yollarsan savunma gelecek. O:-)

#2 - 09.07.2022 14:12
Attığın ekran görüntüleri yeterli kaliteyi barındırmıyor, yeterli kanıt niteliği ve pikseli sayılmayan fotoğraflar yollarsan savunma gelecek. O:-)

Tarih ve saat kısmı okunabilir durumda, olayın ne olduğunu ve RK yaptığını ikimizde biliyoruz. Sanırım nasıl savunma yapacağını şaşırdın ve böyle bir yola başvurdun, garip. :garip: Yapacağın savunmayı da az çok tahmin edebiliyorum zaten her neyse gerekli savunmanı yap ya da sonuçlanmasını bekle sana kalmış iyi roller.

#3 - 09.07.2022 14:15
Bu arada karakterin 4 seviye nasıl olabiliyor da bu kadar kısa sürede silah satın alabiliyorsun? OOC ticaret olduğundan şüpheleniyorum hesabının incelenmesini talep ediyorum iyi roller.

#4 - 09.07.2022 14:44
Dostum bu OOC ticaret damgasını kaç kere yanıtlayacağım, forum iletilerime bakarsan kanıtlarımı sundum. Otuz saat gibi bir süre boyunca ne yapacağım, tabi sağlam bir ortam. Eskiden aynı oluşumda bulunduğumuz Tuncaycan'ın silahı. Ondan hapishaneye gireceği arandığından hem fikir olduğumuzda Uzi ve Deagle'i aldım. Arkadaşa testlim ederken Uzi'i bana hediye etti, yanii hiç bir OOC ticaret bulunmuyor. Yetkililer isterse kanıtlarımı yollarım, hesabım incelenebilir. Her hangi bir para transferi hesabıma dışarıdan gerçekleşmedi, kanıt olmadan ayıptır söylemesi bok atmak yakışmıyor.

Dediğim gibi, kanıtların yeterli değil tarihler bile okunmuyor. Ben bile göremiyorum, güncellersen savunma yapacağım.  :-\

#5 - 09.07.2022 14:51
Ooc ticaret konusuna yazmama gerek kalmamış Mayonez'İn dediği gibi silahı ben  hediye ettim.

#6 - 09.07.2022 18:25
Görsellerin güncel hali.
Savunmanı merakla bekliyorum, ne olacağı belli aslında ama her neyse iyi roller.

« Son Düzenleme: 09.07.2022 18:27 Bozkurt_TR »

#7 - 09.07.2022 21:02
Şikayetim tarafımca geri çekilmiştir, arşive alınabilir.

#8 - 10.07.2022 11:50
K&A.