Konu: [13.07.2022] Vicolays, Replika İllegal Birlik Kuralları ihlali  (Okunma sayısı 254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.07.2022 21:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Vicolays Laelim Powell @Replika Maske_20221

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Southside Surenos

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.07.2022 13:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
˧ 1) GENEL İLLEGAL KURALLAR
 İsim değişimi kullanan karakterler 48 saat boyunca hiçbir çatışmaya/savaşa dahil olamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu iki arkadaşımız, NC attıkları taktirde (48 saat) tam dolmadığı vakitte rakip taraflara karşı ateş açmada bulunmuşlardır, ceza almalarını rica ediyorum. NC atmadan önce geldikleri birlikten gelmek istememişler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: AkaReplikaSAMP kural ihlalleri aşağıdadır.

Spoiler: GösterGizle

Vicolays157! kural ihlalleri aşağıdadır.

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalarını şiddetle rica ediyorum, böyle kural ihlallerini temiz oyunculara yapmazlar umarım.

« Son Düzenleme: 13.07.2022 21:57 insankasabı63 »

#1 - 13.07.2022 22:02
Öncelikle forumda kullandığın dil yanlış, insanları toxicleyince eline bir şey geçmeyecek, oyunda vurulduğunda da ooc vurulmuyorsun, sana ooc bir şey yapmıyoruz.

Savunmama gelecek olursak; nc attım, daha önce banlandıktan sonra açtığım hesaptaki karakterime giriş yaptım. Laelim Powell karakterini idlewoodda olması gereken rolleri yapmak için geçtim ve rolleri bitirdikten sonra çıktım. Kasparova geçtim. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam kural "ck" olduktan sonra nc atmanla birlikte geçerli oluyor. İyi forumlar.

#2 - 13.07.2022 22:04
˧ 1) GENEL İLLEGAL KURALLAR
 İsim değişimi kullanan karakterler 48 saat boyunca hiçbir çatışmaya/savaşa dahil olamaz.

Olması gereken rolleri sonra da yapabilirdin, kurallar çiğnenmemek için yazılmıştır. Daha fazla cevap gelmeyecek

#3 - 14.07.2022 03:03
Merhabalar,

Şikayet incelendi, kurallar olduğu gibi sabit. İki karakterde süresi dolmadan savaşa girmiş bulunmakta, bu sebepten dolayı cezalandırılacaklar.