Konu: 05.07.2022 - Salvatore Nostra Şikayet  (Okunma sayısı 67 defa)

#0 - 05.07.2022 20:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Salvatore Nostra - @umtwqq

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:05.07.2022 - 20:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Retarted RP - Emote hatası - Trolling - Car Jack

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://resimyukle.io/r/mECzfICYLK

Ek açıklamalar(varsa):Olayı anlatacağım kısaca, Idlewood pizzacısı önüne geldim arkadaşımı bekliyorum. Kişi Devam et diyerek elinde sopa ile geldi. SS'de gözüktüğü üzere kişiyi tanımıyorum ve yanına geldiğim anda ne olduğu belirsiz bir emote atarak troll yaptı. Beni araçtan atarak aracı aldığı gibi kaçtı. Kişinin ceza almasını istiyorum, şikayet açmayacaktım fakat böyle trollerin ceza almasını istiyorum. Teşekkür ederim.

#1 - 05.07.2022 20:52
Arabadan indirdikten sonra /do Kapılar kilitli dedi trajikomik adam oyundaki bütün şikayet çeşitlerini burda kullanmış :D gönder gelsin bilader sorun yok rol roldür,ayrıca Troll falan yok Car Jack'da yapmadım be orda belirtiyorum /pageup 10yaparak bu işten sıyrılamazsın güzelim yazdıklarımın hiçbiri burada yok.Dolandır milleti anca.

#2 - 05.07.2022 21:24
İc olarak nereden tanışıyoruz? nereden geliyor bu agresiflik sana bu saçma rolü yapman için kim izin verdi? ve ooc olarak ne bu konuşma şekili, üslubuna dikkat edersen sevinirim. /pagesize 10 benim her zaman kullandığım şekil ve gayet yeterli bir ss. Eğer Kural ihlalini yanlış yazdığımı düşünüyorsan yetkililerimiz en iyi şekilde değerlendirip sonuçlandırır. :)

#3 - 05.07.2022 21:56
İc olarak nereden tanışıyoruz? nereden geliyor bu agresiflik sana bu saçma rolü yapman için kim izin verdi? ve ooc olarak ne bu konuşma şekili, üslubuna dikkat edersen sevinirim. /pagesize 10 benim her zaman kullandığım şekil ve gayet yeterli bir ss. Eğer Kural ihlalini yanlış yazdığımı düşünüyorsan yetkililerimiz en iyi şekilde değerlendirip sonuçlandırır. :)
Ben sana ic olarak tanışıyoruz demiyorum karakterim agresif bir şekilde sen buna karışamazsın.

#4 - 05.07.2022 22:53
Hadi ya, ben de agresifim ve bundan sonra herkesi böyle saçma emoteler vererek araçtan atıp rolüme bakacağım saygılar. Daha fazla bir şey eklemeyeceğim yetkili kararına kalmış bir şey ceza almasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 05.07.2022 22:55 SainTTT »

#5 - 06.07.2022 00:47
Hadi ya, ben de agresifim ve bundan sonra herkesi böyle saçma emoteler vererek araçtan atıp rolüme bakacağım saygılar. Daha fazla bir şey eklemeyeceğim yetkili kararına kalmış bir şey ceza almasını talep ediyorum.
Saçma emote ☺
Anlıyorum...

#6 - 06.07.2022 14:31
"Karakterim agresif, her şeyi yaparım" tarzında oynamayın, bu tarzda oynamak size ceza getirir. Herkes agresif olmak isterse her yerde kavga, çatışma olur. Karşı taraftaki oyuncuya olanak sunmalısınız. "alır, atar, çalar" tarzında emoteler vermek yerine karşı taraf ile ikili role girebileceğiniz emoteler verin. Ceza verilecek.