Konu: [1.07.2022 Jaivon Rodwell] Yaralı Kuralı İhlali.  (Okunma sayısı 88 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.07.2022 21:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaivon Rodwell - @Jamaikan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.07.2022 - 17.02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı Kuralı İhlali.

Alıntı
Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, herkese iyi akşamlar. Arkadaşımın şikayetlerine bakarken bir şey fark ettim ve bu durum üzerinden şikayet açma gereği duydum, sonuçta Vice'ı temiz tutmak lazım. Şikayet ettiğim şahıs, 16:58'de arkadaşım tarafından düşürülüyor hatta bu sebepten ötürü arkadaşıma bir şikayet açıyor. Hatırladığım kadarıyla yarım saat, en fazla bir saat sonra arkadaşıma bir şikayet daha açıyor. Bu şikayette de arkadaşımı 17:02'de düşürdüğünü, onun ise "fake crash" atarak kaçtığını iddia ediyor. Detaya girmeyeceğim bu şikayet farklı, demek istediğim şey bu şahıs 16:58'de düşüp arkadaşımı nasıl 17:02'de geri düşürebiliyor? Yaklaşık dört dakika, rol yok ve elinde pompalıyla arkadaşımı düşürmeye çalışıyor. Aşağıda kanıtlarını sunacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Düştüğü an
Arkadaşıma saldırdığı ve onu düşürdüğünü iddia ettiği an.
"Düşürdüğümü nereden biliyorsun?" sorusuna karşılık.

Ek açıklamalar(varsa): SS'lerde gördüğünüz üzere arkadaşımla şahıs kavga ediyor, gereğinin yapılmasını istiyorum, herkes işine baksın çünkü artık olaylar baş ağrıtmaya başladı.  :vays: :nays: :sampanya:

#1 - 01.07.2022 21:12
SS'ler bana ait, benim SS'lerim ile bana karşı şikayet açamazsın.

#2 - 01.07.2022 21:26
SS'ler bana ait, benim SS'lerim ile bana karşı şikayet açamazsın.
Bunun geçerli bir savunma olabileceğini sanmıyorum, kural ihlali yaptığın apaçık ortada. Bunu inkar etmemelisin.

#3 - 02.07.2022 09:31

#4 - 02.07.2022 20:11
Ceza verilecek.