Konu: Ruskalov Deglant 18.06.2022 OOC TİCARET ŞÜPHESİ! IC-OOC KANAL KARIŞTIRMAK.  (Okunma sayısı 288 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.06.2022 16:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Ruskalov Deglant @Loyalty

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N 18.06.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: IC Kanalı, OOC Bir kanal olarak kullanıyor.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC, OOC karıştırmak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgyukle.com/i/Vat3eR

Ek açıklamalar(varsa): Sicili kabarık insanların işletme açıp, dolandırıclık kurall ihalleri yapan insanların işletme açmasında sakınca olduğunu belirtirim, V3 oyuncusunun böyle bir historye sahip olması. Sunucuya karşı kötü bir izlenim yaratacağına eminim. Kişinin ooc ticaret yaptığınıda düşünüyorum, logları kontrol edilsin. V3 oyuncusunun bu kadar mal varlığı olması beni şaşırtıyor. Caydırıcı cezaların verilmesini istiyorum.

#1 - 18.06.2022 16:25
Öncelikle merhabalar. Historym'in bu kadar kabarık olması hatalarımı gösterir. Tüm hatalarımdan dolayı da gerekli cezalar verildi. İnsanlık hali, başka birine bir şey gönderecekken, kopyaladığım discord adresini paylaştım. Bu kadar malvarlığımın olması ticari zekamı gösterir. Sicili kabarık olan insanların işletmesi açmaması demek, bugün bakıldığında bir çok oyuncunun işletmeleri bırakılması demektir. Log kayıtları incelenebilir, bu kadar malvarlığım seni niye rahatsız etti anlamadım. İyi günler, iyi roller.

#2 - 18.06.2022 16:31
Aynı zaman da şunu da belirtmek isterim ki, discord kanalında o kişi işle belediye ruhsat hakkında  konuşuyorduk. Bakabilirler kendisi departman direktörü.

#3 - 19.06.2022 09:38
OOC Ticaretin şikayeti değil bu, farkındaysan IC-OOC Karıştırmak var, ayrıca konuyla alakası olmayan kişilerin forumdan ceza almasını rica ederim. :manifdog

#4 - 21.06.2022 14:36
@Brokoli kanıt linkini yenileyin.

#5 - 30.06.2022 16:58
Kanıtlar yenilenmediği için şikayet kapatıldı. Yeterli kanıt bulunamadı.