Konu: [27.06.2022 - Dom_Westinck] IC Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2022 15:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dom_Westinck @atillax3

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shawn_Watson @batu3492

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi işlettiğimiz kumarhaneye müşteri olarak geldi. Ben seri şekilde kartları açarken /ustara isteği gönderip üstümdeki para miktarına baktı. Bunun açıklamasını PM'den yaptı, ben de role devam ettim. Tam kart açtığım sırada bana 100,000$'a eşya satma isteği gönderdi. /zar cift için enter tuşuna bastığım sırada bu isteği de iradem dışı onaylamak zorunda kaldım. Sonrasında kendisine PM'den dönüş sağladım fakat kendi hayal dünyasından uydurduğu bir şekilde savunma yaptı. Arada hiçbir IC rol yok, amatör bir dolandırma çabasında kendisi. Karakterim beş seviye, beni zaten dolandıramaz. Ek olarak dolandırma limiti yirmi beş bin iken yüz bin dolar dolandırmaya çalışıyor ki bunu da sistemin açığından yararlanarak yapıyor. Cezalandırılmasını ve paramın iadesini talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 27.06.2022 15:31
Daha önceden eşya satacağım gibi bir role girmeden (zaten yaptığı bir ticaret değil insanları dolandırmak için sistemden yararlanılarak kendi kafasında kurduğu basit bir tuzak) kumarhaneye geldi ve oynamak istediğini belirtti kurpiyer açılış yaparken sıra kurpiyere geldiğinde SS lerden anlaşıldığı üzere eşyayı satma eylemine giriyor ve hiçbir şey olmamış gibi "zaten böyle anlaşmıştık" şeklinde arkadaşa PM'den yazıp hiçbir şey demeden ortamı terk ediyor. Şahitliğini onaylıyorum, cezalandırılmasını arz ederim.

#2 - 01.07.2022 12:44
Kişi yasaklandı. Kaybınız için ticket oluşturun. @zebercet