Konu: Jack Giampapa ve Liam vilardi İhlaller yuvası.  (Okunma sayısı 495 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 29.06.2022 18:12
Burası sanal mafyacılık platformu değil kankacıklar.

bunu yapsa yapsa şikâyeti açıp gece boyu toksiklik çeviren, ortamın açıklığında ihlal yapıp sohbet aracılığıyla karşısındakileri "kendince" küçümsemeye, ezimsemeye çalışan arkadaşın yapmaya çalışır. 40 seviye olmasına rağmen türkçe konusunda eksikliği gözler önünde.

artık ikili tartışacağımıza daha fazla ileti paylaşmadan iyisiyle kötüsüyle sonuçlanmasını bekleyelim. bu şikâyete ben de dahil yorum atan herkes susturma yiyecek, orası aşikâr

Konuyu niye çarpıtıyon ki, ihlalleri yapan sensin ic chatte "vice rol" yazıp platformu aşağılayan sizsiniz role uymayan emote spam atan toxiclik yapan sizlersiniz. Karşılık alıncada yok öyle yok böyle yazanda sizlersiniz çok garip bir çarsınız kanka. Daha fazla ileti atmada sonuçlanmasını bekleyelim arkadaşların ile gereksiz 3 sayfa yaptınız, 4 sayfaya doğru gidiyor.

#31 - 29.06.2022 18:27
severek oynadığım bu platformu aşağıladığımda dair bir kanıtın bile yok. yazan ben değilim satan ben değilim.
bu platformda oynarken en azından kaza rolünden sonra inip birilerini dövme gibi gereksiz ve saçma rol sergilemiyorum.  O:-) :garip: :garip: ::) ::) :D :D

samimiyet gösterir gibi yapıp hâlâ birilerini aşağılama peşindesin toksik oyuncu. :-[
Burası sanal mafyacılık platformu değil kankacıklar.

bunu yapsa yapsa şikâyeti açıp gece boyu toksiklik çeviren, ortamın açıklığında ihlal yapıp sohbet aracılığıyla karşısındakileri "kendince" küçümsemeye, ezimsemeye çalışan arkadaşın yapmaya çalışır. 40 seviye olmasına rağmen türkçe konusunda eksikliği gözler önünde.

artık ikili tartışacağımıza daha fazla ileti paylaşmadan iyisiyle kötüsüyle sonuçlanmasını bekleyelim. bu şikâyete ben de dahil yorum atan herkes susturma yiyecek, orası aşikâr

Konuyu niye çarpıtıyon ki, ihlalleri yapan sensin ic chatte "vice rol" yazıp platformu aşağılayan sizsiniz role uymayan emote spam atan toxiclik yapan sizlersiniz. Karşılık alıncada yok öyle yok böyle yazanda sizlersiniz çok garip bir çarsınız kanka. Daha fazla ileti atmada sonuçlanmasını bekleyelim arkadaşların ile gereksiz 3 sayfa yaptınız, 4 sayfaya doğru gidiyor.

#32 - 01.07.2022 12:10
Merhabalar, şikayet incelendi. @end of the mobster era 'nın bu şikayet üzerinden açtığı diğer konuda gerekli cezalar verildi. Bu şikayette ise Jack Giampa ve Liam Vilardi ceza alacak.