Konu: Vito Capone - Car dm  (Okunma sayısı 114 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2022 22:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vito Capone - @KilasikFurkan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ricardo Rodrigez - @SyprSS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/06/2022 - 22:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAR DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimizin takıldığı bölgeye geçtim Ricardo karakteri ve Vito Capone atışıyorlardı bana olayı anlattı sonra kaçmaya başladi emote atarak tuttum uymadı araca bindi bir çok kez ezdi ve bayılttı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://media.discordapp.net/attachments/986657025440251955/991061697852760134/sa-mp-033.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 27.06.2022 22:44 Sr. hobbsj »

#1 - 27.06.2022 22:51
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 28.06.2022 14:45
Öncelikle kavgaya başlama sebebimiz beni durduk yere sorguya çekmesidir ve daha sonra arkadaşını çağırıp attığı ss'te de görüldüğü gibi iki kişi arabanı parçalarım diye tehtid ettiler bende kaçmaya çaılştım fakat arabaya binince geri indirdiler ve sonra bende kapıları kitledim ve ezerek oradan uzaklaştım... Dedikleri doğrudur ve savunmamda bu şekildedir gerisi siz değerli yetkililere kalmıştır.

#3 - 28.06.2022 19:13
Öncelikle kavgaya başlama sebebimiz beni durduk yere sorguya çekmesidir ve daha sonra arkadaşını çağırıp attığı ss'te de görüldüğü gibi iki kişi arabanı parçalarım diye tehtid ettiler bende kaçmaya çaılştım fakat arabaya binince geri indirdiler ve sonra bende kapıları kitledim ve ezerek oradan uzaklaştım... Dedikleri doğrudur ve savunmamda bu şekildedir gerisi siz değerli yetkililere kalmıştır.

Dostum kimse beni çağırmadı oraya geldiğimde kaçmaya başladın kafandan senaryo uyduruyorsun herşey ortada kacarken de kimseyi ezemezsin onu geçelim hadi role uymuyorsun tutuyorum arbaya binip kaçıyorsun kanıtın varsa sunarsın sonuçlanabilir.

#4 - 30.06.2022 16:46
Birisini hiçbir rol yapmadan öylesine ezemezsiniz. Emote vererek hareket etmeniz gerekiyor, eylemlerinizi karşı tarafın görebileceği şekilde yapmalısınız ki bunu en iyi gösterme yolu ve kurallar çerçevesinde göstermenin tek yolu emote. Bu sebeple ceza alacaksınız.