Konu: [ Maske_39513 - 29.06.2022 ] GÜVENLİ BÖLGE İHLALİ.  (Okunma sayısı 201 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.06.2022 14:27

Dostum benim düşüncem biraz kendini zeki sandığın olabilir, hard bir Roleplay sunucusunda güvenli alan dışından içine girip "Ehehğ beni vuramağz" gibi düşünüyorsun gibi geldi.

#11 - 30.06.2022 14:27

Dostum benim düşüncem biraz kendini zeki sandığın olabilir, hard bir Roleplay sunucusunda güvenli alan dışından içine girip "Ehehğ beni vuramağz" gibi düşünüyorsun gibi geldi.
Şarkı dinliyordum o yüzden kayıda yansımış kusura bakmayın.

#12 - 30.06.2022 18:08
Brawl atılırken videom var, sen sadece orada bekliyordun biz gideceğimiz için videoyu kapattım. Birden kıza yumruğu çakar emotesi attın, üstelik kanıtım olmasada güvenli bölgeye sığındığın videoda görünüyor, güvenli bölge dışından kaçarak güvenli bölgeye girersen seni vurma hakkım oluyor.
Biz seninle illegal rol gerçekleştirmiyorduk sorun burada zaten, senin beni vuracağını tahmin etmedim. Beni kovaladığınız için rastgele şehirde kaçıyordum, ayrıca kazaya karışan birisine silah sıkamazsınız kurallara aykırıdır.

#13 - 30.06.2022 19:47
Brawl atılırken videom var, sen sadece orada bekliyordun biz gideceğimiz için videoyu kapattım. Birden kıza yumruğu çakar emotesi attın, üstelik kanıtım olmasada güvenli bölgeye sığındığın videoda görünüyor, güvenli bölge dışından kaçarak güvenli bölgeye girersen seni vurma hakkım oluyor.
Biz seninle illegal rol gerçekleştirmiyorduk sorun burada zaten, senin beni vuracağını tahmin etmedim. Beni kovaladığınız için rastgele şehirde kaçıyordum, ayrıca kazaya karışan birisine silah sıkamazsınız kurallara aykırıdır.
O kuralı göstersene kanka bana, illegal rol gerçekleştirmedik pekala. Hooduma kadar takip edip, Sultan ile bizi takip ettiğin videomda var elimde bu arada. Gereksiz zamanımı alma adminleri yanıltıyorsun.

#14 - 30.06.2022 19:50
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
Kast ettiğin kural bu ise alakası bile yok, yüzüme yumruk attığının kanıtı elimde olmadığından dolayı olayı uzatıyor ve adminleri kandırıyorsun. Şahit karakter bunu doğrulayacaktır görürse.

#15 - 30.06.2022 19:55
Kişinin arkadaşı Sidelya ile brawl gerçekleştirmiştir, Sidelya onu düşürüp Freeway model motora binmiş ve Robert'in motoru çalıştırdığı anda Kevin tarafından motordan motora yumruk atarak Retarted bir RP sergilemiştir. Bunun sonucu Sidelya karakteri sinirlenmiş Sultan model araca binmek için hooduna yol almış Kevin tarafından takip edilmiştir. Çıkışda Sidelya'ın ona "Gel gel aptal." dediğinde arkasından takipleyip bir süre gözden kaybolmuştur, bir iki dakika içerisinde Sidelya maskeli halde ortalıkda Kevin'i arar iken yolda karşılaşmış, ehliyet alma noktasına kadar kovalamış ve Kevin'in geçirdiği kazada araçtan inerek onu AK-47 ile tarayarak düşürmüştür. Bizzat Sidelya'ın yanındaydım, şahitliğimi doğruluyorum.

#16 - 01.07.2022 12:42
Merhabalar, Güvenli Bölge dışında bir İllegal role başlayıp, Güvenli Bölgeye sığındığınızda kişiler size İllegal rol uygulayabilir ki atılan 2. videodanda belli olmakta. Güvenli Bölgeye sığınıyorsunuz. Cezalık bir durum yok.