Konu: Lewis Scott - Kwanzaa Caldwell - Dashonte Covington - BUNNY HOP - YKH  (Okunma sayısı 146 defa)

#10 - 20.06.2022 21:59
Merhabalar, benlik bir durum yok ne kanıtlarda yaptığım bir ihlal var nede olay ile bir alakam yok neden bana mention attığınızı anlamadım.

Araya kaynamışsındır kanka, sorun yok senden yana. Video da gördüğüm kişilerin isimlerini yazdım, sorun yok.

#11 - 21.06.2022 16:21
Bu arada video başlayınca en üstte Kwanzaa Caldwell adlı karakter, "Vurun piçe" gibi bir cümle yazmış chat'e.
Bildiğime göre "piç" kelimesi türkçe terim. Arkadaş türkçe terim kullanmış.
Bundanda ceza alabilir.

#12 - 21.06.2022 17:24
Bu arada video başlayınca en üstte Kwanzaa Caldwell adlı karakter, "Vurun piçe" gibi bir cümle yazmış chat'e.
Bundanda ceza alabilir.

Şikayet ile alakan yoksa boş yanıt atma dostum.  :garip:

#13 - 21.06.2022 20:37
Bundanda ceza alabilir.

Savunma yazamıyorsan toksik emojiler ile yanıt atıp durma dostum  O:-)

#14 - 22.06.2022 01:53
Bundanda ceza alabilir.

Savunma yazamıyorsan toksik emojiler ile yanıt atıp durma dostum  O:-)

ow niye toksik oldum ben  :'( valla kırıldım, bu benim suçum deil :garip: ::)

#15 - 28.06.2022 15:40
sonuçlanmasını bekliyoruz.  :vays: :nays: :manifdog

#16 - 29.06.2022 12:46
İncelendi.

Kwanzaa Caldwell karakterinin yaralı kural ihlali yaptığı görülüyor. Her ne olursa olsun -birisi sizi ihlal ile düşürse dahi- sürekli roleplay kuralına uyum sağlayarak hareket etmelisiniz. IC karakterinizden çıkıp OOC kimliğinize bürünerek, tüm hırsınızı roleplay kurallarını çiğneyerek gideremezsiniz.

Dashonte Covington karakteri için de chicken run sebebi ile ceza uygulanacak. Her ne olursa olsun, koşan bir kişiyi koşarak yakalamalısınız. Genel roleplay açığını kullanarak değil.

Lewis Scott karakteri için de yaralı kural ihlali ve chicken run sebepleri ile ceza uygulanacak. Her ne olursa olsun -birisi sizi ihlal ile düşürse dahi- sürekli roleplay kuralına uyum sağlayarak hareket etmelisiniz. IC karakterinizden çıkıp OOC kimliğinize bürünerek, tüm hırsınızı roleplay kurallarını çiğneyerek gideremezsiniz.

Karşı şikayetiniz varsa eğer tüm kanıtlar ile şikayet oluşturun. Şikayet kapatıldı.