Konu: dm- baskın kural ihlali  (Okunma sayısı 131 defa)

#0 - 22.06.2022 00:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shane_Schwartz @Swinter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bertuzzi birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyundaki arkadaşım beni aradı kilisenin orada birbirlerine sıkıyorlar diyerek, sonra Garence bana discord üzerinden ulaştı kanka sizinkiler bana sıkıyor diyerek gittim kiliseye ne olduğunu sordum cevap vermediler pm den sordum sonra arkadaşım bana sıkan kişinin id'sini verdi ona baktığım sırada arkadaş gelip yeniden sıkmaya başlıyor, bir değil iki değil üç değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 22.06.2022 08:03
Direkt savunmam;
Ortada bir ihlal olduğunu düşünmüyorum. Birinci kanıt için konuşacak olursak başkasının kanıtıyla şikayet açılmıyor diye biliyorum. Yönetimin şikayeti buna göre incelemesini talep ediyorum.
Olayın başlangıcı;
baslangic: GösterGizle

Sanırım arkadaşınızın Jefferson tarafında bana çarpıp aracımı çalmaya kalkıştı ve sopa vesaire çekti. Ben de IC canımı ve malımı korumak için silah çekip ateş açtım. Daha sonra oradan uzaklaştım zaten. Hood olayına gelecek olursak, uzun zamandır oyunda yokum hoodların çoğunu bilmiyorum. Ayrıca zaten IC OOC olarak sahiplerinin siz olduğunu da bilmiyordum. Altta yazmıyor ki birlik üyeleri. ((Kanıtlara göre bu savunmaya girer, basmaya değil))
Ayrıca ilk  başta ateş açtığım yere bakacak olursanız Crenshawa daha yakın ve aradaki ince çizgide ateş açmışım. HOOD geçerliliği olduğunu düşünmüyorum.

İkinci kanıta gelecek olursak, ikinci kanıt için savunma yapmayacağım. Kırpılmış ve oynanmış.

Üçüncü kanıta gelelim.
Garence ile IC konuşmuşluğumuz ilk olayda oldu, ben de siz fazla geldikten sonra oradan topukladım. Sizi tek yakalamaya çalışıp ateş açtım. Bu sayede bir kere basmış sayılıyorum, iki kere değil ve basmaya gireceğini sanmıyorum. Basma denilen şey, hoodun ana bölgesine yapılır. Bitiş noktasında çatışmak ve birliksiz biriyle çatışmak basmaya girmeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca laglıydım, kimin eli kimin cebinde tam fark etmedim. Laglı olduğuma dair birkaç kanıt;
https://cdn.discordapp.com/attachments/931633173803175956/989032389395243028/samp_21_06_2022_22_40_32.png >> Kendi kanıtlarınızda bana bu ssten daha önce ateş ediyorsunuz(10 saniye önce falan) canım azalıyor kanıtlarınızda fakat benim kanıtımda hala full. Motorumun benzinine iyi bakınız.
https://cdn.discordapp.com/attachments/931633173803175956/989032389084856330/samp_21_06_2022_22_40_59.png > Nereye gelmişim, benzin hala aynı ve laglı olduğumu anlıyorum zaten.
DM konusunda ise zaten DM ile alakası yok. Karşılıklı çatışma döndü. Ek kanıt vesaire istenirse ulaştırmayı denerim. İyi günler.

#2 - 24.06.2022 19:28
Dostum ne olursa olsun bir hooda 4 kere girip ateş edemezsin

#3 - 24.06.2022 19:48
Dört kere girdiğim falan yok, kanıtlar yetersiz. Oynanma var, hoodda olduğuma dair iki kanıt ya var ya yok. Savunmam bu kadar. Sonuçlanabilir.

#4 - 25.06.2022 01:09

bir kerede hoodumuzdaki evlerin oradan sıktın fakat sıkacağını bilmediğimden kayıtı açmamıştım.

#5 - 25.06.2022 10:24
İkinci kanıt kırpılmış, son kanıtta hoodda değiliz. Artık anlaman gerek.

#6 - 29.06.2022 11:50
Merhabalar, videoda hooda giriyorsunuz ve ateş açıyorsunuz. Bu sebep ile ceza alacaksınız.