Konu: Türkçe Terim kullanımı  (Okunma sayısı 398 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.06.2022 18:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Meewuis Bakker @SerdarÇoşar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/06/2022, 17:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
- Türk rolleri (Direkt olarak Türk kökenli karakterlerin rollerini yapmak ve bunun beraberinde bir Türk gibi rol yapmak, Türk geleneklerini rollere dahil etmek de aynı oranda yasaktır, ağır cezalar alabilir&sunucudan uzaklaştırılabilirsiniz, sunucunun etik kurallarına tamamiyle aykırıdır.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vanessa Cooper Ping yükseldi ve bir anda arabanın içinde geçti bunun sonucunda araba hasar aldı karşımızdaki kişi de ss de göründüğü gibi tepki verdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/984476399836495922/988824984862457887/sa-mp-088.png

Ek açıklamalar(varsa): Bu kişi günlerdir bissürü şikayet açılıyor hatta ben bu şikayeti oluştururken de kişiye şikayet açılmış, Kişi gerekli yaptırımları alması lazım.

#1 - 21.06.2022 18:46
arkadaşa diyecektim. çok dm sunucusunda oynadığım için öyle yazmışım kusuruma bakmayınız.

#2 - 21.06.2022 19:06
Oyun içerisinde geçirdiğin süre benim geçirdiğim süreden daha fazla oyun kuralları hakkında gereken bilgiye sahip olmalısın, bu ihlalleri üçüncü karakterinden yapıyorsun. Bu ihlallerin dışında ikinci karakterinle de arkadaşımı IC olarak dolandırıyorsun, adminler seni bu konuda uyardı, arkadaşımın parasını geri vermedin, ceza yiyecek iken yeni karakter açıyorsun ve troll yapmaya devam ediyorsun. Bu ihlallerin devamı geldiği sürece sana daha çok şikayet açılacak ve sürekli olarak ceza alacaksın bunun devamı karakter yasaklanması, forum ban gibi yasaklamalara gidiyor, uyarmak istedim. Belki bu ihlallerin sonu gelir.

#3 - 22.06.2022 00:29
Dixsept adlı yetkiliden toplu yaptırım aldım şikayet kapatılabilir.

#4 - 22.06.2022 12:08
Kişi banlanmış.