Konu: [Scott Fischer - 28.06.2022 ] NON-RP  (Okunma sayısı 59 defa)

#0 - 28.06.2022 16:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Scott Fischer @ALONES

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shawn Watson @batu3492
                                                                          Javier Blanco @tr_ouz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.06.2022 - 15.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NON-RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhaba, olayda adı geçen şahsı resimlerde gösterildiği gibi araca bindirmemize rağmen, araca binmeyip üstüne araca bindirilmedim dedi, resimde görülmemiş fakat kişini ellerinin bağlı olduğunun emotesini vermemize rağmen, /me ellerinden kurtulup kaçar diye bir emote verip arkadaş kaçıyor,kişi rolü sergilediği esnada elleri bağlı,araca bindirilmiş ve üstellik /dene atmadan kaçıyor.Kişi illegal olmasına rağmen biz kovalerken polis karakoluna gidip memurlara şikayet ediyor. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/2z04fz4

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 28.06.2022 16:16
Ayrıyetten kişi illegal olmasına rağmen PD'ye sığınmıştır.

#2 - 28.06.2022 18:59
Savunmam şu şekildedir,ss lerde görüldüğü gibi araca bindiren şahısın elinde bile değil beni nasıl bindiriyor,ayriyeten kapıyı açma emotesini araca bindirdikten sonra veriyor.O adamın elinde değilken beni nasıl araca bildiriyor ve kapıyı bile acmadan bildiriyor ben emote yazarken beni bindiremedikleri için kaçıyorum.

#3 - 29.06.2022 12:39
Merhabalar, İllegal birlikte rol yapıyorken polise sığınamazsınız. Karakter ceza alacak.