Konu: Frank_Guiliano Mülk satış üst limit kural ihlali  (Okunma sayısı 275 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.06.2022 06:56
Orası da yönetici inisiyatifi, 110.000$  (Mülk Değeri) + 50.000$ (Dekorasyon) + 100.000$ (Koyulacak Pay) toplayınca 260.000$ yapıyor.

Tüm kuralları biliyordum fakat bir kural değişikliğine gidildi, gözümden kaçmış olabilir geçiş süreçlerinde ihlal olması kaçınılmaz.

Arkadaş 250 bin olan ilanı kaldırıp tekrardan 210 bine ilana koymuş, kuralı bilmiyordum diyip kuralı öğrendikten sonra hala ihlale devam etmesi inanılmaz gerçekten.

saatin gözüktüğü ss istenirse özelden şikayete bakacak yetkiliye atarım.
Sevgili dostum, şikayette ekleme yapma gereksiniminde bulunmuş pekala bizde o zaman cevaplarını tak tak yüzüne karşı söylüyelim kafasında bir yanılgı olmasın  ::) Ele alacağımız konular şunlar mekanın sistemsel fiyatı ($110.000) İçeriye harcanan dekor ücreti de var malum almasak kendi cebimizden çıkmış olur değil mi? Bence öyle güzel buraya kadar her şey net ve anlaşılır ha ama anlıyamazsan şöyle senin için teker teker ezeliyerek bir daha anlatabilirim hiç yorulmam. Devam ediyoruz dekor fiyatını da geçtik şimdi ana konu olan Maksimum eklenebilecek fiyat konusuna gelelim bakalım ($50.000)'da ona ekle bakalım ne oluyor sevgili dostum. Senin için şimdi ince hesap yaparak hesaplama yapacağım ki aklında yanılgı veya soru işareti kalmasın Sistemsel fiyat: $110.000 + Dekorasyon: $50.000+ Maksimum eklenilebilecek işyerine fiyat: $50.000 topla bakalım bunları ne çıkıyor ortaya. =$210.000 Aklında umarım yanılgı kalmamıştır sevgili dostum yoksa ben çok üzülürüm  birde OOC kin beslediğinizi bu kadar belli etmeseydin yaa bak çok üzüldüm şimdi vah vah bana OOC kin besliyormuş sevgili arkadaşım ne kadar üzgünüm bir bilsenn. :D Şikayet sonuçlanabilir geç bile kalındı gerisi adminin kararıdır.

Ne anlattığını inan anlamadım dostum, türkçe meali gelirse haber ver lütfen.
Adminler gerekeni anlıyacak dostum sen rahat olabilirsin  :D Daha fazla ileti kirliliği yapma.

Terbiyeni bozma, karşında liseden sınıf arkadaşın yok saygılı bir şekilde kararı bekle.

#11 - 20.06.2022 21:58
@GodFather7 kuralları bir daha gözden geçirin. Bu size lütfen ilk ve son uyarım olsun. Tekrarı halinde en ağır cezayı alabilirsiniz.
Şikayet kızağa çekilecek.