Konu: cabbargergedan silent  (Okunma sayısı 672 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.06.2022 15:58
Sen kendi videonda hileyi açıp denemişsin fakat, benim videomda eğer silent kullansaydım attığım mermiler size hasar verirdi. Attığım mermilerin hiçbiri size tutmuyor ''hasar vermiyor''.

#11 - 18.06.2022 16:09
Sen kendi videonda hileyi açıp denemişsin fakat, benim videomda eğer silent kullansaydım attığım mermiler size hasar verirdi. Attığım mermilerin hiçbiri size tutmuyor ''hasar vermiyor''.

dostum videoda bir tane menü açılıyor ya hani? oradan silentin açı ve merminin değme şansı kısılıp artırılıyor ya hani?

#12 - 18.06.2022 17:14
Savunma yapmam gerektiren bir durum yok. Yetersiz kanıtlı bir şikayet üstüne tekrardan şikayet oluşturmuşsun. Yaptığım bir ihlal veya  kullandığım bir hile kanıtı yok.
Kafana göre hile açıp bir video çekmişsin. Üstüne bir de ooc kinini döküp videoya saçma sapan edit yapmışsın. Sonuçlanabilir.

#13 - 18.06.2022 17:22
sen kimsin sana ooc kinli olacağım? önceki şikayet yetersiz kanıttan ötürü kapatılmıştı, kullandığın hileyi buldum, bir güzel videoya aldım ve tekrar önceki şikayeti referans alarak şikayet açtım. şikayetin sonucunu, kanıtın yeterli olup olmadığını belirleyecek kişi sen değilsin. savunmanı yap yapmıyorsan bırak sonuçlansın, ne zorun var? aynı şeyleri tekrar tekrar yazarak ileti kalabalığı yapma.

arkadaş savunma yapmamakta ısrarcı. @Lia
« Son Düzenleme: 18.06.2022 17:26 ukicik »

#14 - 18.06.2022 17:53
Saçmalıktan başka bir şey yok, kullandığın hileyi buldum diyorsun fakat öyle bir şey yok kabullen artıkk  :) .

#15 - 18.06.2022 18:15
Sunucunun kitlesi güzel yerlere gitmiyor, baksana her yer toksik kişiliğe sahip insanlar ile dolmuş. Bunun bir çaresine bakılmalı. Yetkililer karşısında nasıl böyle konuşabiliyorsun? İlk defa yaptığın bir şey değil, sunucuya geliş amacın milleti toksiklemek falan mı?
« Son Düzenleme: 18.06.2022 18:19 CabbarGergedan »

#16 - 18.06.2022 18:18
ne toksiği dostum skinin lvbel c5e benziyor diye attık. a desek toxic diyeceksin.

savunman bitti allah aşkına ileti atma da sonuçlansın artık. bir kere de altta kal birlik tanıtımına döndürdün şikayeti

Alıntı
Yetkililer karşısında nasıl böyle konuşabiliyorsun?

benjin dostum yetkililer karşısında ana bacı allah kitap küfürler ederken hiç sesin çıkmıyordu, lvbel c5'in şarkısını attık diye saygısız mı diyeceksin?

Alıntı
sunucuya geliş amacın milleti toksiklemek falan mı?

degil, sonuclanabilir, iyi forumlar  :) :sampanya: :vays: :nays:
« Son Düzenleme: 18.06.2022 18:22 ukicik »

#17 - 18.06.2022 18:22
ne toksiği dostum skinin lvbel c5e benziyor diye attık. a desek toxic diyeceksin.

savunman bitti allah aşkına ileti atma da sonuçlansın artık. bir kere de altta kal birlik tanıtımına döndürdün şikayeti
Savunma yapmıyorum ki bitsin, neyin kafasındasın? İlk defa yaptığın bir şey değil, birçok kanıtı da mevcut. Sunucuya geliş amacın başlı başına milleti toksiklemek, artık fazla olmaya başladı. Rica ediyorum yetkililer ilgilensin artık, bu arkadaş ile fazla muhatap olma gereğinde bulunmiyacağım. İyi günler.

#18 - 18.06.2022 19:18
İnceleniyor.

#19 - 18.06.2022 20:09
Merhaba, tekrar incelendi.

Öncelikle slient olduğu iddia edilen vuruşa bakalım.

Spoiler: GösterGizle

Hile olduğunu düşündüğümüz vuruş ilk hit olarak sayılıyor, ilk mermi. Fakat videoyu daha detaylı bir şekilde incelediğimi zaman merminin oyuncuya gitmediğini, farklı bir konuma gittiğini görüyoruz. Buna ek olarak videonun devamında ise atılan mermilerin gitmesi gereken yere gittiğini, hiçbirinin oyuncuya isabet etmediğini görüyoruz.

Videonun tam hali:

Videoyu yavaş bir şekilde izlediğini zaman olayın tek seferlik bir hata olduğunu görebiliyoruz. Sonuca gelirsek... Herhangi bir hile kullanımı bulunmuyor.

Buna ek olarak; şikayette alakası olmadığı halde yorum atan ve forum üzerinde toksik davranışlar sergileyen kullanıcılar hem oyun içerisinde, hem de forum üzerinden cezalandırıldı.