Konu: Victor Roskov - Oyuncu şikayeti.  (Okunma sayısı 76 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.06.2022 17:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Victor_Roskov - @G_Han

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bug Abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hapis süremin bitmesini beklerken Victor_Roskov adlı karakterin telsizden arkadaşlarıyla konuştuğunu farkettim. Tamamen rol mantığına aykırı bir durum, hapise girdiğimiz anda üzerimizdeki bütün iletişim aletlerine el konulur ve kullanamayız. Bu mantık çerçevesinde ilerlersek yaptığı şey tamamen bir rol hatasıdır ve bir bugu kendi çıkarları içerisinde kullanmaktır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Telsiz kullandığının kanıtı;

Kişinin hapiste olduğunun kanıtı;

Ek açıklamalar(varsa): Kendisi telsiz üzerinden arkadaşlarıyla OOC bir biçimdede konuştu, fakat şikayetin açılma nedenine aykırı olduğundan dolayı onu katmıyorum. Fakat bu nedendende ötürü cezai işlem uygulanacaksa OOC çıktığının kanıtı SS'lerde mevcut. Ek olarakta kendisi yeni bir oyuncu olduğundan dolayı inisiyatif kullanılabilir, tabikide bu sizlerin takdirine kalmış. İyi forumlar.  O:-)

#1 - 19.06.2022 17:56
Hapse girdim. Telsizden arkadaşıma bişey soruyordum, bunun yanlış bişey olduğunu bilmiyordum. Sonra Kane_Darion yanıma gelip bundan rahatsız olduğunu söyledi. Bende tesliz kullanmamın yanlış bişey olduğunu bilmediğim için neden rahatsız olduğunu sordum oda bana anlattı. Oyuna başlayalı kısa süre oldu, kuralları yeni kavrıyorum. Yetkili ekibinden ve @playboy 'dan özür dilerim, tekrarı olmaz.

#2 - 19.06.2022 18:03
Şikayeti geri çekme kararı aldım, arvişlenebilir.

#3 - 20.06.2022 22:11
Şikayet kızağa çekilecek.