Konu: [20.06.2022 - Tom Jackson] Aktif Rolde Bağlantı Kopartmak  (Okunma sayısı 117 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.06.2022 02:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @UtkuJR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @cosmopolitan Grigori Bachev - @Crex Andres Georgiev

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.06.2022 saat 01.51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde Bağlantı Kopartmak /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisini bölgeden gitmesi için birçok kez IC olarak uyarmama rağmen gitmedi, işime engel oldu ve doğal olarak tutuklama kararı alarak gereken rollerimi yaptım. Üstünü ararken silah olduğunu fark ettim, sonrasında bağlantısını koparttı zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 1.26'dan 180 dakika ceza alacaktı, ekstra olarak silahına el koyulması gerekiyordu.

« Son Düzenleme: 20.06.2022 02:20 crnozk »

#1 - 20.06.2022 02:19
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 20.06.2022 02:30
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 20.06.2022 10:57
Benim bağlantım koptuğunda,üst arama ile ilgili bir bildiri göremedim,üstümü nasıl aradanız bilmiyorum,silah vardı fakat bunu kasıtlı yapmadım,isterseniz yaşadığım ili/ilçeyi verebilirim hava raporlarına bakarsanız sağanak yağışlı olduğunu göreceksiniz,dün akşam sağanak yağış nedeniyle bağlantım koptu daha sonrasında oyuna giremedim,dediğim gibi kasıtlı yapmadım,dilerseniz şikayeti geri çekip bugün role devam edebiliriz. Sevgiler.

#4 - 20.06.2022 16:00
Benim bağlantım koptuğunda,üst arama ile ilgili bir bildiri göremedim,üstümü nasıl aradanız bilmiyorum,silah vardı fakat bunu kasıtlı yapmadım,isterseniz yaşadığım ili/ilçeyi verebilirim hava raporlarına bakarsanız sağanak yağışlı olduğunu göreceksiniz,dün akşam sağanak yağış nedeniyle bağlantım koptu daha sonrasında oyuna giremedim,dediğim gibi kasıtlı yapmadım,dilerseniz şikayeti geri çekip bugün role devam edebiliriz. Sevgiler.

Sizin il/ilçe polis görünce bağlantıyı kesiyor sanırım.
Spoiler: GösterGizle

#5 - 20.06.2022 16:07
Bu şekilde davranmanız hoş değil, sizi öncesinde de görmüşüz ve aynı şeyi yaşamışız gördüğünüz üzere. Tutuklanma öncesinde IC'den rica ederek kurtulamayacağınızı anlayınca bağlantınızı kopartıyorsunuz ve buna bir kılıf uyduruyorsunuz. PD'nin kazanmaya oynadığını da düşünebilirsiniz ama olaya şahit olan karakterlerin hepsi illegal birlikte ve onlar da bana kanıt atabileceğini söyledi. Yani yaptığınız şeyin farkına varan sadece bizler değiliz.

#6 - 20.06.2022 21:54
Ceza alacak, şikayet kızağa çekilebilir.