Konu: 27.06.2022 | @anthony2833 - Isiah_Feliciano | Brawlda Ateş etmek - Trolling  (Okunma sayısı 85 defa)

#0 - 27.06.2022 14:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @anthony2833 - Isiah_Feliciano

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @hayalett - @Cullenz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling - Brawlda Deagle ile sıkıyor.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün ıdlewood mahallesinde brawl rolü dönüyordu, geldi sıktı. Bu arkadaşla PMden konuştuk kusura bakma falan dedi açmadım, ama aynı hatayı bugün adamla brawl yaparken geldi tekrar yaptı, Deagle çekti sıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Bugün olan olay, zaten görebilirsiniz. Karakterimin yanında kan sıçraması var, geldi deagle ile sıktı gitti. Chatede emotesi yansıdı zaten, en kötü loglar kontrol edilebilir. Hudda saat görünüyor.

Bu dün mahallede Brawldayken, brawlda bir anda geldi deagle çekti sıktı ve gitti.

Arkadaş burada her şeyi itiraf ediyor zaten, PMden yazışmalar ;

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ya silahın el koyulsun, ya da direkt olarak sunucudan yasaklansın. Rol zevkimizi bitirdi ya.

#1 - 28.06.2022 12:11
Rol zevkinin bittiğini düşünmüyorum, ortada trolling falanda yok. İlk ss'te hasarlar bile yok. İkinci ss ise, anlaşmalı roller harici çekilebiliyor. Şahit olan karakterler sslerde bile yok. Savunma bu kadar  :manifdog

#2 - 28.06.2022 19:04
Rol zevkinin bittiğini düşünmüyorum, ortada trolling falanda yok. İlk ss'te hasarlar bile yok. İkinci ss ise, anlaşmalı roller harici çekilebiliyor. Şahit olan karakterler sslerde bile yok. Savunma bu kadar  :manifdog

ssdeki chate bakarsan şahitlerdeki kişileri göreceksin ortada anlaşma yok, anlaşma varsa sesleri at.

#3 - 29.06.2022 12:52
Brawl anlaşmalı değilse silah çekebilir, bir sorun bulunmuyor. Anlaşmalı brawl olduğuna dair de bir kanıt sunulmamış. Bu bağlamda kapatıyoruz şikayeti.