Konu: Vito_Cascio [14.062022]  (Okunma sayısı 51 defa)

#0 - 14.06.2022 13:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vito_Cascio

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Video.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vito karakleri hoodumuza gelip, fear-rp sergilemeden birliğin r15 üyesine saldırdı, hood dışında yakalyınca afk taklidi yaptı, sonrada /q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekirse vurduğunun emotesini SS olarak atabilirim, şahısı video'da tutuyoruz araca binmiyor, sonra /q atıyor.

#1 - 15.06.2022 22:30
24 saat içerisinde savunmanızı ekleyin. @sireeray

#2 - 16.06.2022 16:08
Biz burada söyleme değil kanıta bakıyoruz, ankaradaki yoğun yağmur ve selden dolayı elektrikler gitti ve 2 saat falan gelmedi .O yüzden quit  atmış gibi bir durum oldu. Agresif rp yapmadığım video kaydından belli. Video  kaydında da eğlence amaçlı rol yaptığımız da belli bir şeylerden keyif almaya bakmak yerine neden her zaman şikayet açma yolunda ilerliyorsun anlamış değilim. Oradaki arkadaşın bile "acıdım la :D "  sonrasında ben de zaten sessiz kalıyorum .  Şuan baktığım kadarı ile de bir suçum yok.

#3 - 16.06.2022 17:34
Elektrikler gitti & bilgisayar kapandı gibi argümanlar maalesef aktif rolde oyundan çıkma durumlarını normalleştirmiyor, bu tip konularda gerekli hassasiyeti göstermek istiyorsanız olay şikayet evresine gelmeden rolünü böldüğünüz kişilere ulaşmayı deneyin.

Ceza uygulanacak.