Konu: Tony Ardicelli DM / GBI  (Okunma sayısı 197 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2022 22:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony Ardicelli @YUCA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıtta mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatching / Güvenli Bölge
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sivilim, kişi beni güvenli bölgede  yaralıya düşürüyor. Anlamış değilim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın forum mutesi var, onun yerine açıyorum.

#1 - 15.06.2022 09:38
Aynen sivilsin kasparov birliğine kafamıza mermiler yağdır sonra birlikten çıkınca sivilim de her yerden şuanda işteyim eve geçtiğimde video gelicek. Orası GB değil ikincisi birlikten çıkması OOC bir durum tony karakteri onu kasparova çalışıyor biliyor.

#2 - 15.06.2022 11:01
Kasparov da iki gün durdum ve silah almadan birlikten çıktım.  Soyadi ermeni olan herkesi nametaga  bakıp vuracaksınız işimiz var. Zaten anca silahsız adamları vurursunuz.  :manifdog

#3 - 15.06.2022 11:50
Kasparov da iki gün durdum ve silah almadan birlikten çıktım.  Soyadi ermeni olan herkesi nametaga  bakıp vuracaksınız işimiz var. Zaten anca silahsız adamları vurursunuz.  :manifdog
Flaming yapma sana cevap dahi vermeyeceğim eve geçtiğimde gerekli kanıtlarımı sunarım sonrada yetkililer gereken cevabı sana verir. Video kaydı var açık açık izlersin birlikten çıkman OOC bir durum tekrar söylüyorum seni ben kaç defa kasparovun yanında gördüm Silahsız olmanda hiç ilgilendirmiyor arkadaşlarımada aynı şekilde pmden yazmışsın yok işte sivilim ben oldu o zaman bende çıkayım birlikten beni vursunlar sivilim diyeyim OOC bir durum birlikten çıkman senin daha kaç kere söylersem anlarsın ?

Zaten kanıtlarında yetersiz benim vurduğuna dair kanıt göster desem gösteremiyeceksin chatlogtan ss göstererek şikayet açmışsın ama ben sana videoyu atıcam hiç bir ihlal yok çünkü

#4 - 15.06.2022 12:17
Türkçeyi 123456789. defa katlettiğin için teşekkürler, daha fazla seninle konuşmayacağım. Düzgün türkçemi açıkçası bozmak istemiyorum. Sonuçlanabilir.

#5 - 15.06.2022 12:51
Telefondan yazıyorum, işini gücünü bırakıp forumda türkçe öğretmenliği yapman komik bir durum, neyse şikayete gelelim DM konusundaki savunmam açık ve net bir şekilde kişi Kasparov birliğinde defalarca görüldü ve vuruldu şimdi OOC olarak birlikten çıktım diyip sivil olduğunu iddia ediyor, bu sebepten dolayı zaten vurmamda bir sakınca olmadığını biliyorum kurallar gereği.

Kişi öyle bir ss atmış ki vicemall'ın önünde vurmuşum gibi gözüküyor aşağıda videodada görebilirsiniz nerede vurduğumu ve Sunucunun mapinide ek olarak ekliyeceğim.

Sunucu haritası:
Spoiler: GösterGizle

Daha fazla tarafımca savunma gelmiyecek herşeyi açık ve net açıkladım iyi forumlar, açık aramaya devam  :manifdog
« Son Düzenleme: 15.06.2022 14:16 YUCA »

#6 - 20.06.2022 09:45
Ceza verilmeyecek.