Konu: [16.06.2022 - Jhon_Black] Speed Hack şüphesi.  (Okunma sayısı 162 defa)

#0 - 16.06.2022 16:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jhon_Black / @Tunahank
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Hudayfa - Alina Malkova
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.06.2022, 15:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şehir içinde bir çok kez kovalamaca olması ve bizi kovalamaca sırasında zora sokması için Jhon Black karakteri ile takip yaşanmaya başlandı. Altımda Bullet gibi 186 Km/h yapan bir aracı geçen Sultan kullanıyordu. Dashcam sisteminde Sultan model aracın topspeedi 155 olması gerekirken 168, hatta 170'i geçtiğini gördüm. Arkadaşın speed hack kullandığını düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-

-

Ek açıklamalar(varsa): Şahit eklendiği için düzenlendi.
« Son Düzenleme: 16.06.2022 17:08 AhmetWR »

#1 - 16.06.2022 20:22
Şahitliğimi onaylıyorum. Gerekli testler yapılabilir, Sultan'ın top speed'i 155km/h iken arkadaş ekran görüntüsünde görüldüğü üzere 168km/h ve üstü bir hıza çıkıyor. Yüksek ihtimal nitroksit ile alakalı olduğunu söyleyecektir fakat kontrol edilirse nitroksidin aracın top speed'ine etki etmeyeceği görülecektir. Hile kullanımının bariz ortada olduğunu düşünüyorum. İyi günler.

#2 - 17.06.2022 00:12
Merhaba, attığınız ekran görüntüleri karşı tarafın hile olduğunu kanıtlamakta yetersiz kalıyor. Bu konu hakkında elinize farklı türden ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti açabilir, buradaki şikayeti referans olarak kullanabilirsiniz.