Konu: Aktif rolde q Pyrex  (Okunma sayısı 294 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.06.2022 00:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @pyrexwhippin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kasparov ve İdlewood üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14 05 2022, 23:32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif çatışma ortamında her zaman olduğu gibi arkadaşlar q atıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sürekli aynı şeyi yapıyorlar caydırıcı bir ceza almasını istiyorum.

#1 - 15.06.2022 00:22
Bilerek sq atıyor, esir olmak kötü bir şey değil. Rol yapmaktan kaçıyor arkadaş, umarım gerekli cezayı alır.

#2 - 15.06.2022 00:26
Bir haftada bu arkadaşa bağlantı koparmaktan kaç tane şikayet oluşturduğumuzun sayısını tutmadım bile. Bir önceki forum hesabı yeni yasaklandığına rağmen sürekli olarak ihlallerine devam ediyor, arkadaşın sunucu üzerinde DM atmak dışında hiçbir vasfı yok. Onu da düzgün beceremiyor.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=131121.0

dixsept yöneticimizin sonuçlandırdığı şikayet. Burada da PD'ye silahlarını kaptırmamak için Q atmıştı fakat silahları silinmemiş. Benim oluşturduğum şikayette bariz silah kaptırmamak için bağlantı kopardığı gözüküyor. Bu konuyu da dikkate alırsanız sevinirim. @southliberty

#3 - 15.06.2022 01:12
Şahitliğimi onaylıyorum, artık gına geldi. Hep aynısını yapıyor.
« Son Düzenleme: 15.06.2022 01:16 anthony2833 »

#4 - 15.06.2022 08:34
Rol sırasında bağlantım kesildi, q ya da sq olup olmadığı incelenebilir, role istenilen zaman devam edebilirim. Ayrıca şikayetle alakası olmayan fanlarım yazmazsa sevinirim, iyi forumlar.

#5 - 15.06.2022 22:29
Ne tesadüfse hep düştüğün zaman bağlantın kesiliyor. Aşırı inandırıcı, yetkili sonuçlandırabilir. Üstteki iletimin dikkate atılmasını tekrar rica ediyorum, PD rolünde Q attığına rağmen silahları silinmemiş. İyi roller.

#6 - 16.06.2022 00:17
PD rolünde q falan atmadım Batuhan C, kudurma, alakan olmayan şikayetlere yazmayı bırak.

#7 - 16.06.2022 16:56
Role istenilen zaman değil o an tekrar oyuna bağlanıp devam etmeliydiniz, bu tip bir seçeneğiniz bulunmuyor. Ceza uygulanacak.

Ek olarak, @pyrexwhippin kullanıcısı forumda halihazırda moderasyonda olmasına rağmen flame yapmaya devam ettiği için bu konu vasıtasıyla ekstra ceza alacak.