Konu: [14.06.2022 - Desmond Brooks] /q, Retared RP, SAMP Fiziklerini Ayk  (Okunma sayısı 223 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2022 10:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Desmond Brooks @Ranedal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stefan Balavadze @xQuantum Archil Zarabiani @diawind

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video ve SS'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
/q

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

SAMP Fiziklerini Aykırı Kullanma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Desmond vurulmak üzereyken q atıyor, sonrasında biz gittiğimiz zaman tek kalan Archil Zarabiani'e oyuna girdiği gibi emote verip sıkmaya başlıyor. Bütün her şey görüntülerde belli olmakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 14.06.2022 19:57
Quit için savunmam...
Sanırım quit üzerinden bana şikayet açılmış, o crash yememden kaynaklanıyor. Arkadaşımın duvara çarptığını görüyorsunuz araç sağlam iken gereksiz bir şekilde quit atmam. Crash yememden kaynaklı birkaç defa oyuna giremiyorum, sürekli olarak panele düşüyorum. Samp sorunları işte sonrasında oyuna bağlanabiliyorum ve karşımda onlardan birisini görüyorum. Kural ihlali olmasın diye emote verip ateş ediyorum. Söyleyeceklerim bu kadar.

#2 - 14.06.2022 20:54
Quit için savunmam...
Sanırım quit üzerinden bana şikayet açılmış, o crash yememden kaynaklanıyor. Arkadaşımın duvara çarptığını görüyorsunuz araç sağlam iken gereksiz bir şekilde quit atmam. Crash yememden kaynaklı birkaç defa oyuna giremiyorum, sürekli olarak panele düşüyorum. Samp sorunları işte sonrasında oyuna bağlanabiliyorum ve karşımda onlardan birisini görüyorum. Kural ihlali olmasın diye emote verip ateş ediyorum. Söyleyeceklerim bu kadar.

Sence oyunda olsaydın o arabayı kullanırken yaşayacak mıydın? Yaralı rolü yapman gerekiyordu, sürekli roleplay var.

#3 - 14.06.2022 21:16
Sonuç odaklı bakman gerekiyor, o zaman sizin de oradan ayrılmanız hata. Oyuna girdiğimde birkaç dakika sonra vuruldum zaten rolüme devam ettim. Hatalı bir şey bulamıyorum.

#4 - 14.06.2022 21:25
Sonuç odaklı bakman gerekiyor, o zaman sizin de oradan ayrılmanız hata. Oyuna girdiğimde birkaç dakika sonra vuruldum zaten rolüme devam ettim. Hatalı bir şey bulamıyorum.

Polis rollerinde falanda sen /q yazıp sonrasında girdiğinde seni tutuklarken ateş mi açıyorsun? SRP var, buna uymak zorundasın.

#5 - 14.06.2022 23:46
Kasten q atmadığım için bir problem bulmuyorum, samp sorunlarından kaynaklanan bir problem bu. Devamını yetkililere bırakıyorum.

#6 - 15.06.2022 00:23
Kasten q atmadığım için bir problem bulmuyorum, samp sorunlarından kaynaklanan bir problem bu. Devamını yetkililere bırakıyorum.

Nedense tam vurulacağın esnada oyununda problemler çıkmış hep.

#7 - 15.06.2022 22:56
Quit için gerekli cezayı aldım.

#8 - 16.06.2022 17:04
Aktif rolde oyundan çıkış yapması nedeniyle bu olay farklı bir şikayet üzerinde değerlendirilip & cezası verilmişti. Bu neticede şikayeti kapatıyoruz.