Konu: [12.06.2022] David Tevrizian, Revenge Kill, Bağlantı kopartmak.  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.06.2022 20:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David Tevrizian @Unexpec0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.06.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood baskını atıyorlar, birkez düşüyorlar. Daha sonra kalkıyorum ikince defa David Tevrizian düşürüyor. Ve düşünce sq atıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Umarım birdaha böyle bir tutumda bulunmaz arkadaş, çocuk çocuk hareketler.  O:-)

#1 - 12.06.2022 20:25
kanka anlık crash yedim bağlantı koparmak veya q atmak için bir sebebim yok crash yemem gayet normal oyuna da zaten geri giriş yaptım ayrıca rk lık bir durumda görmüyorum sq ne anlama geliyor onu bile bilmiyorum

#2 - 14.06.2022 11:41
Bıraktığınız kanıtın sansürsüz halini 24 saat içerisinde @southliberty kullanıcısına Forum PM olarak bırakın, aksi takdirde şikayet geçersiz sayılacak. @mxsthxted

Ek olarak, bu süre zarfında oyuna tekrardan bağlandığınızın bir kanıtı bulunuyorsa şikayete ekleyin. @Unexpec0

#3 - 14.06.2022 12:06
Bıraktığınız kanıtın sansürsüz halini 24 saat içerisinde @southliberty kullanıcısına Forum PM olarak bırakın, aksi takdirde şikayet geçersiz sayılacak. @mxsthxted

Ek olarak, bu süre zarfında oyuna tekrardan bağlandığınızın bir kanıtı bulunuyorsa şikayete ekleyin. @Unexpec0

tekrardan oyuna giriş yaptığıma dair kanıt yok. Orada bağlantı koparmanın bana sağlayacağı üstünlük yok. Rolde bulunduğuma dair bir kanıt sağlarsa sevinirim, her crash yiyene şikayet mi açılıyor anlamış değilim

#4 - 15.06.2022 11:41
@southliberty 24 saat oldu.

#5 - 16.06.2022 13:46
Aktif rolde quit attığına(sadece chatlog kaydı ve saat&dakika görünmüyor) dair bir kanıt görünmüyor, bu bağlamda şikayeti kapatıyoruz.