Konu: [12/06/2022] Chris_Myers - Gişe kural ihlali  (Okunma sayısı 80 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.06.2022 16:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:[Chris Myers  @Omerbqr]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:[12/06/2022  16:07] N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[Gişe kural ihlali]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:[Arkadaş benim gişe param ile geçince ona neden bunu yaptığını sordum parasının olmadığını söyledi. Sonra da elli dolarımı isteyince veremem şikayetini açabilirsin dedi. Bende açtım. Hatasını kabul ediyor. Ayrıca lastik izlerinden dumanlardan geçtiğini anlayabilirsiniz. Arkadaş savunacağını söyledi fakat savunacak bir tarafı yok bu konunun. Düz gişemden geçti ve bu yasak.]

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):[Kişinin ceza almasını arz ederim.]

#1 - 12.06.2022 22:37
Param yoktu fakat, gişeyi açık buldum ve arkadaşın orada beklediğini gördüm ve yandan geçtim, fakat arkadaş ısrarla parasını istedi ve çok pasif agrasif davrandı.Burada bir hatamın olmadığını düşünüyorum ayrıca gişelerle ilgili bir kural gerekçesi olmadan bu yazıları yazmasını gerçekten saçma buldum.
Ayrıca kişi bana pm üzerinden 50 doları vermem karşılığında şikayet açmayacağını söyledi.Toksik bir şekilde geçmemi engelledi ve hiç bir gerekçesi olmadan gişe önünde tırını bekletti Screenshot'da da gözüktüğü gibi.

#2 - 13.06.2022 13:30
Vice RolepLay'ı bilmemen gerçekten çok kötü. Biraz kuralları inceleseydin anlardın ne yaptığını.
16-) Trafik ve Araç
a) ..
b)..
f) Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.
Kuralda da görüldüğü gibi yasak ve ss de benim emote verilmiş ve ben parayı ödemişim. Fakat ödediğim paramla geçmiş gişeden 1. SS de görüldüğü gibi. Bazı insanlar gişemden geçmesin diye orada duruyorum. Yinede geçiyorlar. Admin şahittir dün 2 kişi benim sayemde ceza aldı. Sende alırsın yapacak bir şey yok. Paran olmaması umrumda bile değil. Sonuçta geçtin benim paramla ve cezanıda alırsın.

#3 - 13.06.2022 23:31
Çok büyük bir sorun görülmüyor. Bu tarz ufak durumlarda şikayet açmak yerine uyarıp anlaşmayı deneyin.