Konu: Durk Powell - 11.06.2022 @ımeverywhereboy  (Okunma sayısı 250 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.06.2022 04:10
R14 statüsünde bir karakter ayakçılık yapıyor anlamına geliyor, bu bir otorite hatasıdır. Ketçap mayonez mimiklerine anlam veremedim, iletilerinde gezerken tek edit yapılmış rol diyebileceğimiz ekran görüntüsü olarak bunu buldum. Başka bir ileti gelmeyecek, sonuçlanması uzuyor. Başka bir şey değil, ikimizde bundan taraf değiliz.  :)

#11 - 14.06.2022 04:17
Gene kendinle çeliştin, o sırada R14'üm dedim mi? Konuyu başka yerlere çekme, sonuçlansın.

#12 - 14.06.2022 04:23
Dostum saftirik misin anlamıyorum, R14 rolü yaparken ayakçılık yapıldığını nerede gördün? Dikkatli oku ve kendin için bir kitap okuma seti edin, sana lazım olabilir. Ciddiyim.

#13 - 14.06.2022 10:01
Metagame kapsamında ceza verilecek, yaptığınız rollerde daha dikkatli olun ve tutarlılığı olduğundan kafanıza kesinleştirin.

+ Kullandığı hakaret içeren kelimeler neticesinde @ımeverywhereboy kullanıcısına forum cezası verilip oyun içindeki cezası arttırımlı olacak. Platform içerisindeki yazılarınıza dikkat edin.

Ek olarak, @rollinpeace forumda üslubunuza dikkat edin, herhangi bir hakaret içeren kelime olmadığından işlem uygulanmayacak fakat yönetim olarak bunun kaydını tutacağız. bknz: birader vb.'

Bununla beraber @calınanhesap kullanıcısı da alakası olmayan şikayete yorum attığı için oyun içi ceza alacak.