Her şikayet kendi alanında incelenir kardeşim, bir hatam vardı Jail'ini yedik konu kapandı, tekrar bu görüntüleri atman seni haklı çıkarmayacak.. Yazdıklarını okuyorum da buradan bile anlaşılıyor ne kadar toksik bir insan olduğun, yazdıklarını yarısına kadar okuyup cevap vermek istedim çünkü cümleler çok boş ve bu şikayetle alakasız konular paylaşılmış. Çaresizlik mi denir bu söylediklerine ne denir bilemiyorum, rolümüz de alttaki iletilerdeki gibi, orada konu kapandı ve sonradan birliğimdeki insanlara seni kaldırmaları için görev verdim bu kadar kardeşim benim

Karşımdaki beni polise şikayet eden bir karakter, eee rol içinde elbet bunun karşılığı olur değil mi? Üslubumu korumak istiyorum ama Samp camiasindan senin gibi insanların uzaklaşması lazım artık. Gelelim yazdıklarına, sonu OOC Jail ile bitmiş bir olaydan başlamıyor bu rol, alttaki resimlere bakarsan beni bar içinde dışarı gelsene az diye çağırıp teke tek atalım vesaire gibi rollere girdin, karakterin beni polise şikayet edeen bir karakter bende teke tek atalım konusundan sonra oradan ayrılıp alt rütbelerime seni bulmaları için görev verdim.. Kusura bakma ama sen ve senin gibiler yüzünden hiç bir rol yapılmaz hale geldi, biraz salın kendinizi az rahatlayın oyun oynuyorsunuz bunun farkında olun. Elbette emek veriyorsundur elbette keyif almak istiyorsundur ama bu oyunda her zaman her şey istediğin gibi olmuyor , rol içinde vurulursun da vurursun da eğlenirsin de üzülürsün de dans edersin de oturursun da bunlar olabilecek şeyler, OOC KİN'inin bana zarar vereceğini falan mı düşünüyorsun rolü baltalarım falan yazmışsın, garip bir insansın dostum. O rolü bugün tekrardan gerçekleştiriyor yazmışsın amacın yönetimi kandırmak mı, köşeye mi sıkıştığını söylüyorsun yani? O rol ile bugünkü rolün hiç bir bağlantısı yok, Jail yediğim rolden hiç bir şey katmadım bu role, bar'dan beni az dışarı gel diye çıkartıp teke tek atalım mevzusu yaratan sensin, o günkü rolle bunun nasıl bağlantısı olabilir şaşırıyorum gerçekten, her şeyi birbirine sokmuşsun garip bir şekilde, yönetimi bu şekilde kandırmaya çalışman da içler acısı doğrusu.

Arkadaşın beni polise şikayet etmesinden kaynaklı olan rol;