Konu: 13.06.2022 - Hector Stewart OOC KİN  (Okunma sayısı 82 defa)

#0 - 13.06.2022 03:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hector Stewart @gumuskeles

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.06.2022 - 03:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC KİN

Alıntı
OOC KİN

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş'ı aldık, bu rolden dolayı sinirlendi ve bu tür şeyler söylemeye başladı, OOC olarak sinirlenmiş olmalı ki bu siniri bana, bize yansıtıyor. Burası Role Play sunucusu ve bir oyun olduğunu unutmuş gibi, OOC Kin belsliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Buraya oyun oynamaya eğlenmeye giriyoruz, bu tür konuşmalar oyun zevkimi alıyor, eğlencemi bitiyor. Birilerini çekmek için burada değilim keyif almak için buradayım.

#1 - 13.06.2022 04:18
Evet arkadaşa çok kinliyim, o kadar çok kinliyim ki karşıma gelse saldıracak durumdayım bu bir gerçek. Neden kinliyim bunu da merak edersiniz, arkadaş rahat vermiyor. Sunucuya uzun zaman sonra tekrar girdim, girdiğim gibi de karşılaştığım en toksikleyici insan sen oldun bilgin olsun. Sırf elli dolar ve "SALAK" cümlesini kurduğum için beni vurma rolü yapmıştın, neden? Çünkü sen kurtlar vadisi izledin ve Çakır efendisin sana kimse salak diyemez! Haşa, öyle şey mi olur? Çekin vurun sıkın kafasına öldürün!  :D >:( Arkadaşlarını da iyi kandırmış gibisin, Tej isimli arkadaşın özel iletilerini okuyorum da şöyle diyor kendisi; "Ekran görüntüsü almadım ama sıkmak için yeterli sebebimiz var, küfür ettiği yerler falan" Gibi bir şey kuruyor yani şimdi arkadaşlarını da yoldan çıkartıp kendini de yoldan çıkartıp bana bulaşan bir insana neden sinir olmayayım, neden nefret duygusu beslemeyeyim? Adam sadece salak ve 50 dolar yüzünden bana ateş açıyor, ceza yemesine rağmen o rolü bu gün tekrardan gerçekleştirip beni zorla mekanın içine sokuyor ve darp edip kurşuna tutuyor. Yaptığı şeyleri tekrar tekrar yapıyor, şikayet açmak istemiyorum ama beni cidden sen zorluyorsun birader yapma böyle. Ciddi diyorum çok damarıma basıyorsun, devam edersen bu yaptığına rolünü baltalamak için elimden ne geliyorsa yapacağım çünkü bunu bana karşı sen yapıyorsun emin ol bunu yapmaktan gram çekinmem, orada birlikçe role gidiyoruz gelip beni alıp bitmiş gitmiş sonu ooc jail ile bitmiş bir olay için beni alıyorsun ve işkence edip bacaklarıma sıktırtıyorsun. Sorun yok ben rolüme uydum ama artık bu arkadaşın ve arkadaşlarının akıllanması gerekiyor.

Spoiler: GösterGizle

Ceza yediği şikayet linki; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=130897.msg805504#msg805504

#2 - 13.06.2022 06:19
Her şikayet kendi alanında incelenir kardeşim, bir hatam vardı Jail'ini yedik konu kapandı, tekrar bu görüntüleri atman seni haklı çıkarmayacak.. Yazdıklarını okuyorum da buradan bile anlaşılıyor ne kadar toksik bir insan olduğun, yazdıklarını yarısına kadar okuyup cevap vermek istedim çünkü cümleler çok boş ve bu şikayetle alakasız konular paylaşılmış.  Çaresizlik mi denir bu söylediklerine ne denir bilemiyorum, rolümüz de alttaki iletilerdeki gibi, orada konu kapandı ve sonradan birliğimdeki insanlara seni kaldırmaları için görev verdim bu kadar kardeşim benim :) Karşımdaki beni polise şikayet eden bir karakter, eee rol içinde elbet bunun karşılığı olur değil mi? Üslubumu korumak istiyorum ama Samp camiasindan senin gibi insanların uzaklaşması lazım artık. Gelelim yazdıklarına, sonu OOC Jail ile bitmiş bir olaydan başlamıyor bu rol, alttaki resimlere bakarsan beni bar içinde dışarı gelsene az diye çağırıp teke tek atalım vesaire gibi rollere girdin, karakterin beni polise şikayet edeen bir karakter bende teke tek atalım konusundan sonra oradan ayrılıp alt rütbelerime seni bulmaları için görev verdim.. Kusura bakma ama sen ve senin gibiler yüzünden hiç bir rol yapılmaz hale geldi, biraz salın kendinizi az rahatlayın oyun oynuyorsunuz bunun farkında olun. Elbette emek veriyorsundur elbette keyif almak istiyorsundur ama bu oyunda her zaman her şey istediğin gibi olmuyor , rol içinde vurulursun da vurursun da eğlenirsin de üzülürsün de dans edersin de oturursun da bunlar olabilecek şeyler,  OOC KİN'inin bana zarar vereceğini falan mı düşünüyorsun rolü baltalarım falan yazmışsın, garip bir insansın dostum. O rolü bugün tekrardan gerçekleştiriyor yazmışsın amacın yönetimi kandırmak mı, köşeye mi sıkıştığını söylüyorsun yani? O rol ile bugünkü rolün hiç bir bağlantısı yok, Jail yediğim rolden hiç bir şey katmadım bu role, bar'dan beni az dışarı gel diye çıkartıp teke tek atalım mevzusu yaratan sensin, o günkü rolle bunun nasıl bağlantısı olabilir şaşırıyorum gerçekten, her şeyi birbirine sokmuşsun garip bir şekilde, yönetimi bu şekilde kandırmaya çalışman da içler acısı doğrusu.

Arkadaşın beni polise şikayet etmesinden kaynaklı olan rol;

#3 - 13.06.2022 07:19
Evet dostum yönetimi kandırmaya çalıştım nereden anladın? Komiksin bir şey demiyorum, savunmam bitti bu arada sonuçlanabilir.

#4 - 14.06.2022 11:29
Karşılıklı olarak nezaket sınırları aşılmış(bknz: nerede oturuyorsun sen & eğlenirdik, seni rahat bırakmayacağım vb.), bu bağlamda iki tarafa ceza uygulamak yerine aynı durumun tekrarlanmamasını temenni ediyoruz, yaptığınız rolleri oyunun dışına taşımayın.