Konu: Şikayet  (Okunma sayısı 251 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.06.2022 00:17
Basma sebebinizin kanıtını atar mısın dostum? :manifdog
Ya ne ağladın kanka kendi birliğin Idlewood’un bölgesini basıyor sonrasında siz vurulunca forumdan ağlamaya başlıyonuz boşa jail attırmaya çalışma yapamayacaksın işte

Sıkan kişinin maskesiz bir şekilde ssini rica edebilir miyim? Bu arada, koca hood baskını atıp üç tane afk adam vurmanızı tasvip etmedim.

#11 - 12.06.2022 00:39
Birlik lideri olarak bir açıklık gelsin. Arkadaşların iletilerine yanıt vereceğim.
Alıntı
Bunun sebebi yaklaş 15 dakika önce Idlewood'un basılması.
Alıntı
Kanka Kasparov'a olan bu kininizi anlamıyorum, her neyse. Ağlamaya devam edebilirsiniz, yönetimi kandırmaya çalışmayın
Bunun hakkında bir kanıt bırakıyorum, bir üyemize Idlewood civarında noname birisi tarafından ateşe maruz kalıyor.
Tam o sırada Idlewood hoodunun en köşe tarafında kimsenin olmadığı bir alanda arkadaşımız kendine ateş açan şahsa ateş açıyor. Herhangi bir baskın durumu yok, sizin birlikten herhangi birine ateş açılmadı. Aksine oradan geçerken biri tarafından üyemize ateş açıldı ve üyemiz kendisine ateş açan tanımadığı kişilere karşı tepki verip deagle ile sıkıyor. Tüm olay bu, baskın falan yok. Baskın olsaydı sizden biri vurulurdu, kimseye ateş açılmadı.

Idlewood'dan geçerken ateşe uğradıkları video;
https://streamable.com/isuv96

Sadece ateş açan kişiye karşılık verilmesi;
https://streamable.com/3l4158

Videoda net bir şekilde tanımadığı biri tarafından ateşe maruz kalan karakter, sadece o kişiye karşılık veriyor ve orayı terk ediyor.
Zamanında bizim hoodumuzda birini kovalayıp karavanda "CK" dahi ettiniz. Size karışmadık, çünkü bize karşı ateş açmadınız. O an bizim hooda biri kaçtı ve gerekeni yaptınız.
Aynı mevzu, orada sizi vurmadık çünkü bizimle herhangi bir savaş rolünüz yoktu. Kendisine ateş açılan bir karakter var ve ateş açan kişi sizin birlikte değil. O an anlık bir şekilde kendisine ateş açan karakteri vuruyorlar. Yerin burada Idlewood olma nedeni oradan geçmeleri fakat hiç bir üyenize ateş açılmadı.
Kin yapıyor diyen arkadaşımıza da buradan bir cevap olsun, bilmediği rollere bir daha katılmasın.
Baskın olsaydı sizden herhangi biri vurulurdu öyle değil mi? Bana vurulan herhangi bir karakterin kanıtını bırakırsanız, savunmanızı geçerli sayıp şikayeti geri çektireceğim.
Sanırım şahıslar discorddan birbirlerini o an nasıl gazladılarsa. "Baskın yedik" gibisinden bir cümle çıktığı gibi hood basmaya karar vermişler.
Spoiler: GösterGizle

İyi geceler.

#12 - 12.06.2022 00:42

@rollinpeace
https://streamable.com/isuv96
Bu videoya da attığın görselin açıklamasını yaparsın.
Senin troll bir üyenin yaptığı rol ile bir birliğin hoodunu basamazsın. Geçerken durup dururken verdiği troll emoteden bile belli oluyor, yaptığınız rol değil.
Savaşa sürüklemeye çalışmak, geçerken ateş eden sizsiniz bir de üste çıkmak adına sureno hood bastı gibi bir saçma telefon rolüyle gidip hood basıyorsun?
Hood basılmış olsa orada yatan tek kişi Grant olmazdı. Bak ne güzel kare almışsın. Seni neden vurmadılar? Baskın atmışız ya sonuçta. :D Bırakın bu işleri.
« Son Düzenleme: 12.06.2022 00:44 meriawam »

#13 - 12.06.2022 00:49
Yapılan savunmalar geçerli, herhangi bir ceza verilmeyecek.